Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Παίρνουν φοβερούς ψηλούς - Ποιος Μπέντιλ και Χαπ; - Διαβάστε ονόματα!
Μπάσκετ
| 2020-03-30 17:00:00

Βόμβες σε Ολυμπιακό, ΠΑΟ - Παίρνουν φοβερούς ψηλούς - Ποιος Μπέντιλ και Χαπ; - Διαβάστε ονόματα!

του Pick n' Scroll
Βόμβες σε Ολυμπιακό, ΠΑΟ - Παίρνουν φοβερούς ψηλούς - Ποιος Μπέντιλ και Χαπ; - Διαβάστε ονόματα!

Πρώην NBAers. Δίνουν πολύ χρήμα. Αυτούς πρέπει να "καθαρίσουν".

Στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό είναι καρφωμένοι μπροστά στις οθόνες τους και ο λόγος δεν είναι άλλος από το να παρακολουθούν παίκτες για τη νέα χρονιά. 

Κυρίως τα σταφ των δύο ομάδων ψάχνουν φτηνούς και καλούς παίκτες, προκειμένου να συμπληρώσουν τα ρόστερ τους. Ενας τέτοιος μπορεί να είναι για τον Ολυμπιακό ο Χασάν Μάρτιν της Μπουντούτσνοστ.

Θα πάρουν, όμως, και πιο έτοιμους παίκτες οι δύο ομάδες και εκεί που ρίχνουν περισσότερο το βάρος τους είναι στη φροντ-λάιν. Ο μεν Παναθηναϊκός, γιατί θέλει ένα πολύ δυνατό συμπλήρωμα για τον Γιώργο Παπαγιάννη, ο δε Ολυμπιακός για να καλύψει το κενό του Νίκολα Μιλουτίνοφ, που πάει στην ΤΣΣΚΑ.

Δύο βαρβάτοι ψηλοί, που υπάρχει πιθανότητα να απασχολήσουν τους «αιώνιους», είναι δύο πρώην παίκτες του ΝΒΑ, ο Γκρεγκ Μονρό και ο Ντέρικ Ουίλιαμς. Ο πρώτος έκανε σπουδαίες εμφανίσεις φέτος με την Μπάγερν και ο δεύτερος είναι στη Φενέρ.

Είναι δύο βαριά χαρτιά, είναι δύο παίκτες που κάνουν τη διαφορά και που σίγουρα είναι πολύ καλύτεροι από Ουάιλι, Μπέντιλ, Χαπ, Ριντ, που έπαιξαν φέτος σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Είναι καλύτεροι σαφώς και από τον Οκτάβιους Ελις, που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στη μικρή του χρονικά παρουσία στο μεγάλο λιμάνι.

Μονρό και Ουίλιαμς είναι ακριβοί οικονομικά, αλλά ειδικά ο Παναθηναϊκός ξέρει ότι πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να θωρακίσει τη φροντ-λάιν του. Όχι ότι δεν πρέπει να το κάνει και ο Ολυμπιακός, αλλά ο Μπαρτζώκας έχει αποδείξει ότι μπορεί να βρει τη λύση και με λίγα λεφτά.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο κείμενό μας, το ταμείο για πολύ καλούς ψηλούς θα είναι πιο διαθέσιμο, πιο άνετο για τους «αιώνιους», αν ο Ολυμπιακός δεν πάρει τον Σλούκα και αν ο Παναθηναϊκός ξεφορτωθεί τον Φριντέτ.

Σλουκας και Φριντέτ παίρνουν ετησίως κάτι λιγότερο από 2 εκατ. δολάρια, ποσό τεράστιο, ειδικά για τη νέα τάξη πραγμάτων που έρχεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Δώρο" Δημήτρη στον νέο προπονητή - Δεν... καταλαβαίνει από κορωνοϊό - Ρίχνει το ΟΑΚΑ με παικταρά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags