Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Σλούκας: Έτσι το σηκώνει! "Κλεισμένος" ο Σλούκας - Δύσκολα και "Παπ"
| 2020-04-01 20:34:00

Έτσι το σηκώνει! "Κλεισμένος" ο Σλούκας - Δύσκολα και "Παπ" - Μάρτιν ή Πόιθρες - Κρατάει ΜακΚίσικ

του Pick n' Scroll
Έτσι το σηκώνει! "Κλεισμένος" ο Σλούκας - Δύσκολα και "Παπ" - Μάρτιν ή Πόιθρες - Κρατάει ΜακΚίσικ

Ολυμπιακός - Κώστας Σλούκας: Τα πάντα έχουν σταματήσει στο μπάσκετ στην Ευρώπη, τουλάχιστον όσον αφορά στη δράση. Γιατί οι ομάδες σιγά σιγά ετοιμάζουν τα ρόστερ της επόμενης χρονιάς. Άλλες στο μυαλό τους και άλλες με κάτι περισσότερο.

Όπως ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει προπονητή (Μπαρτζώκας) και προχωράει στην επόμενή του μέρα. Καθώς αναφέρουν και γεγονότα, αλλά και πληροφορίες, οι Πειραιώτες χτίζουν το ρόστερ τους με δεδομένο ότι θα έχουν τον Κώστα Σλούκα σε αυτό. Είναι κάτι παραπάνω από αισιόδοξοι ότι ο διεθνής γκαρντ θα φορέσει και πάλι την ερυθρόλευκη φανέλα.

Το πιο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στη Φενέρ για την επόμενη χρονιά. Άνθρωποι του περιβάλλοντός του είναι αυτοί που υποστηρίζουν κάτι τέτοιο. Η ιστορία με το πανό, που είχε γίνει πριν από μήνες, είναι ένας λόγος, αλλά όχι ο μοναδικός.

Αν τελικώς γυρίσει ο Σλούκας στον Ολυμπιακό, ίσως να μην υπάρχει Παπανικολάου, όπως γράψαμε και χθες. Γιατί ο συνδυασμός τους είναι πολυδάπανος και τα οικονομικά μετά τον ιό δεν θα είναι και πολύ ανθηρά.

Γι' αυτό το λόγο και οι Πειραιώτες ψάχνουν φτηνές λύσεις για να ντύσουν το ρόστερ τους. Όπως είναι ο πάουερ-φόργουορντ της Μπουντούτσνοστ, Χασάν Μάρτιν.

Επίσης, στο μάτι του Ολυμπιακού παραμένει και ο Αλεξ Πόιθρες, που έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις φέτος με τη Γαλατά. Και ο Πόιθρες δεν είναι πολύ ακριβός. Είναι, όμως, πιο ακριβός από τον Μάρτιν.

Σε αυτό το μήκος κύματος θα κινηθεί η ομάδα του Πειραιά και στην περιφέρεια, πάντα στην περίπτωση που πάρει τον Σλούκα. Θα πάρει παίκτες σαν τον Αλεξ Χάμιλτον της Μακάμπι Ρισόν, θα κρατήσει τον ΜακΚίσικ, θα πάει, δηλαδή, σε λύσεις που δεν κοστίζουν πολύ οικονομικά.

Είναι σίγουροι, πάντως, οι Αγγελόπουλοι ότι ο Μπαρτζώκας θα φτιάξει και πάλι τον Ολυμπιακό που είχαν παλιά, τον Ολυμπιακό που ονειρεύονται και που μπορεί και πάλι να χτυπήσει την Ευρωλίγκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Προσωπική κίνηση Μαρινάκη - Με αυτόν υπογράφει - Είναι... καψούρα - Έλληνας διεθνής!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags