Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ψάχνει αντι-Ράις - Κλείδωσε του Βόβορα - Ψήνουν Μπράουν, Κομπς - Είχε "γλεντήσει" Ολυμπιακό!
Μπάσκετ
| 2020-04-02 18:33:00

Ψάχνει αντι-Ράις - Κλείδωσε του Βόβορα - Ψήνουν Μπράουν, Κομπς - Είχε "γλεντήσει" Ολυμπιακό!

του Pick n' Scroll
Ψάχνει αντι-Ράις - Κλείδωσε του Βόβορα - Ψήνουν Μπράουν, Κομπς - Είχε "γλεντήσει" Ολυμπιακό!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τα πάντα έχουν σταματήσει στο μπάσκετ στην Ελλάδα, αλλά οι μεγάλες ομάδες και οι προπονητές τους έχουν άπλετο χρόνο αυτό τον καιρό για σκάουτινγκ.

Για να δουν παίκτες ενόψει της επόμενης σεζόν. Και όχι μόνο οι μεγάλες ομάδες, όλος ο κόσμος είναι μπροστά στον υπολογιστή του και την τηλεόρασή του, παρακολουθώντας παίκτες, ώστε να μην τρέχει την τελευταία στιγμή το καλοκαίρι, οπότε και θα γίνουν οι μεταγραφές.

Στον Παναθηναϊκό είναι άγνωστο ποιος θα είναι ο προπονητής. Οποίος και να είναι, όμως, σίγουρα οι «πράσινοι» θα χρειαστούν έναν πλέι-μέικερ αντί του Ταϊρίς Ράις, που έχει δηλώσει πολλές φορές ότι σε λίγο καιρό σταματάει.

Και συν τοις άλλοις. ακόμη και να μην είναι ο Γιώργος Βόβορας προπονητής, αποκλείεται να μην είναι άμεσος βοηθός του κόουτς που θα έρθει. Οπότε η γνώμη του Βόβορα και των τωρινών συναδέλφων του στο «τριφύλλι» και θα μετρήσει το καλοκαίρι και γι' αυτό το λόγο πρέπει να είναι ακόμη πιο τεκμηριωμένη.

Γι' αυτό το λόγο, λοιπόν, αυτός και οι άλλοι προπονητές στο «τριφύλλι» (Παππάς, Κουστένης) είναι καρφωμένοι μπροστά στην οθόνη.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα ήθελε έναν παίκτη σαν τον σούπερ σταρ, Ντάριους Άνταμς, αλλά τέτοια περίπτωση δεν μπορεί να υπάρξει, καθώς υπάρχει και ο Τζίμερ Φριντέτ. Αμφότεροι μαζί με τον Καλάθη κοστίζουν τρομερά λεφτά.

Οπότε οι «πράσινοι» κοιτάζουν έξυπνες περιπτώσεις σαν τον Ράις. Παίκτες που να στοιχίζουν όχι πολλά, αλλά να μπορούν να κάνουν «παπάδες» στο παρκέ.

Σαν τον Λορέντζο Μπράουν του Ερυθρού Αστέρα, έναν πλέι-μέικερ, που έκανε θραύση στην Ευρωλίγκα και στο Βελιγράδι είχε νικήσει μόνος του τον Ολυμπιακό. Ή επίσης τον Τζάστιν Κομπς, που «οργίασε» στο Eurocup με την Μπουντούτσνοστ, ομάδα από την οποία ο Ολυμπιακός πάει να πάρει τον σέντερ Χασάν Μάρτιν.

Όλοι πρέπει να έχουμε το μυαλό μας ότι τα πράγματα μετά τον ιό δεν θα είναι καθόλου ρόδινα στο οικονομικό κομμάτι.

Κάτι που επηρεάζει σαφώς και το μπάσκετ, το οποίο δεν είναι και στις προτεραιότητες της ζωής.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστροφή-έκπληξη στον ΠΑΟ - Αυτόν φέρνει ο Δημήτρης - "Όργια" φέτος, τον θέλει και ο Ολυμπιακός!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags