Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Οι σίγουροι της νέας σεζόν στους αιώνιους
| 2020-04-04 14:55:00

Αυτούς κρατάει ο ΠΑΟ - "Τσουνάμι" Σλούκα - Παίρνουν... Χασάν - "Μπουρλότο" στα αποδυτήρια!

του Pick n' Scroll
Αυτούς κρατάει ο ΠΑΟ - "Τσουνάμι" Σλούκα - Παίρνουν... Χασάν - "Μπουρλότο" στα αποδυτήρια!

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θα έχουν σπουδαίους παίκτες και την επόμενη χρονιά. Με την συμφορά του ιού, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για πολλά πράγματα. Αλλά κινούμενοι σε μια λογική ο Παναθηναϊκός θα έχει σίγουρα τον Καλάθη, τον Παπαπέτρου, τον Μήτογλου και τον Παπαγιάννη. 

Και ο Ολυμπιακός τον Σπανούλη και τον Πρίντεζη. Για τον Παπανικολάου βάζουμε ένα ερωτηματικό και αυτό το συνδυάζουμε με την επικείμενη απόκτηση του Κώστα Σλούκα. Αν πάρουν τον Σλούκα οι Πειραιώτες, θα είναι έκπληξη να έχουν και τον Παπανικολάου, που είναι να παίρνει τη νέα χρονιά κοντά στο 1 εκατ. ευρώ.

Θα μπορεί να γίνει αυτό, μόνο αν από κει και πέρα ο Ολυμπιακός πάρει πολύ φθηνούς ξένους. Όπως τον Χασάν Μάρτιν της Μπουντούτσνοστ, τον οποίο τσεκάρει εδώ και καιρό.

Εκεί που θέλουμε να καταλήξουμε είναι σε αυτό: ότι οι «αιώνιοι», μετά τους 2-3 πολύ καλούς τους παίκτες, θα κινηθούν σε όχι ακριβές επιλογές. Θα πάνε σε έξυπνες αγορές, γιατί μετά τον ιό, τα οικονομικά μόνο ανθηρά δεν θα είναι σε όλα τα επίπεδα. Και όταν η χώρα θα πεινάει, ποιος θα έχει απαιτήσεις για δαπανηρές μεταγραφές;

Συν τοις άλλοις, είναι ξεκάθαρο πλέον ότι είτε χαλάσεις 7 εκατ. ευρώ, είτε 10 εκατ. ευρώ, πάνω κάτω το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις. Το ταβάνι των ελληνικών ομάδων είναι πλέον χαμηλό στην Ευρωλίγκα και τυχόν πολύ καλή τους πορεία θα είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.

Μέσα σε όλα αυτά, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο σε υπάρχοντα συμβόλαια παικτών να γίνουν μειώσεις ενόψει της νέας χρονιάς. Είναι κάτι άλλωστε που τέθηκε και προ ημερών στη σύσκεψη της Ευρωλίγκας και μένει να δούμε αν θα προχωρήσει.

Αν θα πάει να γίνει κάτι τέτοιο, θα σηκώσει τρομερή κουβέντα αλλά και αντιδράσεις, αφού σε αυτή την περίπτωση η πλευρά των παικτών σίγουρα δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν παίκτες με συμβόλαιο και για του χρόνου, όπως μεταξύ άλλων ο Καλάθης και ο Παπανικολάου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παίρνει "νέο Χάινς" ο Ολυμπιακός - Βόμβες από NBA - Tρέλα για Ουοναμέικερ - "Λαχείο" Μπόλντεν!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags