Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δίνει Φριντέτ και παίρνει ΤΡΕΙΣ - Ψηλά πρώην "κόκκινος" - Είναι... Παναθηναϊκός - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ διεθνή!
| 2020-04-06 15:40:00

Δίνει Φριντέτ και παίρνει ΤΡΕΙΣ - Ψηλά πρώην "κόκκινος" - Είναι... Παναθηναϊκός - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ διεθνή!

του Pick n' Scroll
Δίνει Φριντέτ και παίρνει ΤΡΕΙΣ - Ψηλά πρώην "κόκκινος" - Είναι... Παναθηναϊκός - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ διεθνή!

Ο Παναθηναϊκός είχε μεγάλο για τα οικονομικά δεδομένα της Ελλάδας μπάτζετ τα τελευταία χρόνια. Δεν ήταν μεγάλο το μπάτζετ του σε σχέση με τα οικονομικά μεγαθήρια της Ευρώπης, την ΤΣΣΚΑ, τη Ρεάλ, την Μπαρτσελόνα και πάει λέγοντας.

Όπως δείχνουν τα πράγματα, τη σεζόν που μας έρχεται, οι «πράσινοι» δεν θα πορευτούν με το ίδιο μπάτζετ. Θα κοιτάξουν να πάνε σε πιο έξυπνες κινήσεις. Και θα είναι πολύ χαρούμενοι αν ο Τζίμερ Φριντέτ καταφέρει να βρει ομάδα με το 1,75 εκατ. δολάρια που είναι να παίρνει τον επόμενο χρόνο από τον Παναθηναϊκό.

Με αυτά τα λεφτά το «τριφύλλι» μπορεί να πάρει τρεις καλούς παίκτες, που σίγουρα θα δώσουν περισσότερα πράγματα από ό,τι φέτος ο Φριντέτ.

Ο Παναθηναϊκός θα κοιτάξει να ενισχύσει και τον ελληνικό του κορμό. Είναι ήδη δυνατός, αλλά θα τον δυναμώσει ακόμη πιο πολύ. Και είναι πιθανό να το κάνει παίρνοντας έναν γκαρντ.

Δεν αποκλείεται αυτός να είναι ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος μετά από 8 χρόνια στον Ολυμπιακό, έπαιξε φέτος στην Ούνιξ Καζάν και στον Προμηθέα.

Στα 30 του χρόνια είναι πιθανό να φορέσει την πράσινη φανέλα, κάτι που έφτασε κοντά να υλοποιηθεί πριν από τρία χρόνια. Και θυμούνται όλοι τι φασαρία είχε γίνει όταν τελικά ο Μάντζαρης υπέγραψε ανανέωση στον Ολυμπιακό και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξέσπασε κατά του διεθνή γκαρντ και του ατζέντη του: 

«Τα παντελόνια είναι για άνδρες. Εσύ Βαγγελάκη και ο ατζέντης σου ούτε σορτσάκι δεν θα έπρεπε να φοράτε. Φουστίτσες μόνο» είχε πει τότε το αφεντικό του «τριφυλλιού», αλλά όλοι ξέρουμε ότι σε στιγμές έντασης μπορούν να ειπωθούν πολλά πράγματα που μετά ξεχνιούνται. Αλλωστε είναι γνωστό ότι ο Περιστεριώτης γκαρντ είναι φίλαθλος του Παναθηναϊκού, είχε πάει μάλιστα από όπου υπάρχουν και φωτογραφίες στο φάιναλ-φορ του 2011, όταν οι «πράσινοι» είχαν πάρει την κούπα στη Βαρκελώνη.

Αν δεν πάει για τον Μάντζαρη ο Παναθηναϊκός, είναι πιθανό να ενεργοποιήσει την περίπτωση του Λευτέρη Μποχωρίδη. Ο διεθνής γκαρντ είχε παίξει στο ΟΑΚΑ και παλιότερα, αλλά δεν είχε πιάσει. Στα 26 του είναι πολύ πιο ώριμος και έτοιμος, κάτι που έδειξε και στα τελευταία παιχνίδια πριν από τον ιό με τη φανέλα του Αρη, αλλά και της Εθνικής.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος Βόβορας; Άλλος Έλληνας κόουτς μιλάει με Δημήτρη - ΤΡΕΛΗ έκπληξη στον ΠΑΟ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags