Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αποφάσεις-φωτιά στον ΠΑΟ! Δεν είναι μόνο ο Φριντέτ
Μπάσκετ
| 2020-04-07 16:47:00

Αποφάσεις-φωτιά στον ΠΑΟ! Δεν είναι μόνο ο Φριντέτ - Αυτοί "καίνε" τον Δημήτρη - Τρέμουν top ονόματα

του Pick n' Scroll
Αποφάσεις-φωτιά στον ΠΑΟ! Δεν είναι μόνο ο Φριντέτ - Αυτοί "καίνε" τον Δημήτρη - Τρέμουν top ονόματα

Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που χαλάει πολλά χρήματα κάθε χρόνο για το μπάτζετ του. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δίνει 7-8 εκατομμύρια ευρώ ετησίως από την τσέπη του, ώστε η αγαπημένη του ομάδα να είναι όσο πιο ανταγωνιστική γίνεται.

Όπως γίνεται κατανοητό, μετά την ιστορία του ιού τα οικονομικά δεδομένα δεν θα είναι πλέον τα ίδια. Θα πάνε προς το χειρότερο. Έχουν πάει ήδη και σε σοβαρούς τομείς. Ή μάλλον τομείς πρώτης ανάγκης, που το μπάσκετ δεν είναι.

Αυτό σημαίνει ότι σιγά σιγά πρέπει να βάζουμε όλοι στο μυαλό μας ότι τα μπάτζετ τη νέα χρονιά δύσκολα θα είναι τα ίδια. Με τον Παναθηναϊκό να ξεκινάει από τα 4 εκατ. δολάρια, τα οποία είναι η αμοιβή που πρέπει να δώσει στον Καλάθη και τον Φριντέτ. Το ποσό είναι τεράστιο και μιλάμε μόλις για τους 2 από τους 15 παίκτες που πρέπει να έχει η ομάδα. Προσθέστε σε αυτά τα χρήματα, την εφορία, τα μανατζερικά, τα αεροπορικά εισιτήρια και θα δείτε ότι η κατάσταση ξεφεύγει.

Το σίγουρο είναι και το οποίο γράφουμε εδώ και μέρες ότι ο Παναθηναϊκός θα ήταν χαρούμενος αν μπορούσε να ξεφορτωθεί τον Φριντέτ, με τον οποίο έχει κλειστό διετές συμβόλαιο. Δεν είναι μόνο ότι ο Αμερικάνος δεν προσέφερε τα αναμενόμενα. Είναι ότι πλέον όλοι σκέφτονται διαφορετικά, όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι.

Η περίπτωση του Καλάθη δεν είναι ίδια. Ο ομογενής γκαρντ είναι η κολώνα της ομάδας. Από αυτόν ξεκινάνε όλα. Όμως τα 2,3 εκατ. δολάρια, που είναι να πάρει του χρόνου είναι πάρα πολλά. Όχι για την αξία του. Αλλά για το πώς διαμορφώνεται η γενικότερη οικονομική αγορά. Και εδώ θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον τι θα γίνει.

Θα αφήσει έτσι το συμβόλαιο ο Γιαννακόπουλος; Θα του προτείνει ένα καινούριο, διετές ή τριετές με μικρότερες απολαβές; Κι αν ναι, θα δεχθεί ο Καλάθης; Δεν μπορεί κανείς να απαντήσει. Θα φανεί στην πορεία και μόλις ξεπεραστεί το κακό του ιού.

Αλλά οι «πράσινοι» έχουν και άλλα ακριβά συμβόλαια, όπως του Παπαπέτρου και του Μήτογλου. Θα μείνουν τα ίδια; Τι θα γίνει; Είναι ερωτηματικά που δεν θα αργήσουν να απαντηθούν, σε μία αγορά που έχει δυσκολέψει τρομερά, επηρεάζοντας σαφώς και το μπάσκετ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος Βόβορας; Άλλος Έλληνας κόουτς μιλάει με Δημήτρη - ΤΡΕΛΗ έκπληξη στον ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags