Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γιώργος Μπαρτζώκας: Στον Ολυμπιακό λόγω Μπαρτζώκα! Υπογράφει Έλληνας άσος - Παίζει δύο θέσεις - Τον ήθελε ο ΠΑΟ!
Μπάσκετ
| 2020-04-09 16:40:00

Στον Ολυμπιακό λόγω Μπαρτζώκα! Υπογράφει Έλληνας άσος - Παίζει δύο θέσεις - Τον ήθελε ο ΠΑΟ!

του Pick n' Scroll
Στον Ολυμπιακό λόγω Μπαρτζώκα! Υπογράφει Έλληνας άσος - Παίζει δύο θέσεις - Τον ήθελε ο ΠΑΟ!

Ολυμπιακός - Γιώργος Μπαρτζώκας: Πράγματα γίνονται στο μεταγραφικό κομμάτι και ας έχουμε την καταστροφή του αιώνα. Κάποια στιγμή η ζωή θα επανέλθει στους κανονικούς ρυθμούς και οι ομάδες θέλουν να είναι έτοιμες όταν θα γίνει αυτό. Κάποιες ομάδες τουλάχιστον, όπως ο Ολυμπιακός, ο οποίος είναι κοντά ως γνωστόν να κλείσει τον Χασάν Μάρτιν της Μπουντούτσνοστ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας περνάει ώρες ολόκληρες μπροστά στις οθόνες του, προκειμένου να διαπιστώσει ποιες θα είναι οι καλύτερες επιλογές για τους Πειραιώτες ενόψει της νέας χρονιάς.

Υπάρχουν, όμως, και συμβόλαια που λήγουν. Όπως του Μιλουτίνοφ, που αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά και του κολλητού του, Αλέξανδρου Βεζένκοφ. Από ένα σημείο και μετά στη φετινή σεζόν ο Βεζένκοφ έκανε πολύ καλές εμφανίσεις και ήταν από εκείνους που βοήθησαν στην αγωνιστική ανάταση του Ολυμπιακού. 

Είναι σε πολύ καλή ηλικία (24 ετών), από δω και πέρα θα αρχίσει να παίζει το πιο ώριμό του μπάσκετ, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν λόγο να μην τον κρατήσουν. Συν τοις άλλοις έχει και το προσόν ότι μπορεί να παίξει σε δύο θέσεις.

Παλιότερα ο Βεζένκοφ είχε απασχολήσει τον Παναθηναϊκό, αλλά εν τέλει είχε προτιμήσει την Μπαρτσελόνα. Θεωρείται απίθανο πλέον να ασχοληθούν οι «πράσινοι» μαζί του γιατί σε αυτές τις θέσεις έχουν δύο σπουδαία Ελληνόπουλα: τον πανέτοιμο Παπαπέτρου και τον Μήτογλου, που συνεχώς ανεβαίνει.

Υπάρχει και η προοπτική του εξωτερικού, αλλά με όσα γίνονται σε διάφορα κράτη με τον ιό, ο φόβος είναι μεγάλος. Επιπλέον ο Βεζένκοφ αρέσει πολύ στον Μπαρτζώκα και επομένως θα είναι έκπληξη, αν οι δύο πλευρές δεν συνεχίσουν τον κοινό τους δρόμο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε: Απόφαση στο λιμάνι για Σπανούλη - Τον "τρώει" ο Μπαρτζώκας; - Θα τρελαθούν οι Ολυμπιακοί

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags