Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Τρελάθηκαν" οι Αγγελόπουλοι: Αυτόν παίρνουν αντί του Σλούκα
| 2020-04-10 18:45:00

"Τρελάθηκαν" οι Αγγελόπουλοι: Αυτόν παίρνουν αντί του Σλούκα - Μοιράζουν χρήμα - Πάνε για κούπα!

του Pick n' Scroll
"Τρελάθηκαν" οι Αγγελόπουλοι: Αυτόν παίρνουν αντί του Σλούκα - Μοιράζουν χρήμα - Πάνε για κούπα!

Ο Ολυμπιακός κινείται. Ηδη έχει κλείσει τον Χασάν Μάρτιν της Μπουντούτσνοστ, τον νέο Χάινς, και ετοιμάζεται και για άλλες κινήσεις. Και γιατί να μην το κάνει αυτό; Εχει ήδη προπονητή, τον Γιώργο Μπαρτζώκα, και οι Αγγελόπουλοι βρίσκονται και πάλι σε πολύ καλή κατάσταση. Όχι ότι φτώχυναν ποτέ, αλλά το προηγούμενο διάστημα είχαν οικονομική δυσκολία, όσον αφορά στη ρευστότητα, που είχε να κάνει με τη διαμάχη που είχαν και έχουν με τον πατέρα τους.

Πλέον, όμως, όπως μαρτυρούν πολλές πηγές, είναι ξανά σε πολύ καλή κατάσταση και ετοιμάζουν την αντεπίθεσή τους. Ο Μάρτιν δεν είναι κάποιος ακριβός παίκτης, αλλά αρέσει πολύ στον Μπαρτζώκα. Και γι' αυτό αποκτήθηκε. Αλλωστε ακριβός δεν ήταν και ο Χάινς, όταν αποκτήθηκε από την Μπάμπεργκ, και όλοι βλέπουμε την τρομερή καριέρα, που διαγράφει.

Το βάρος έχει πέσει στην απόκτηση του Κώστα Σλούκα. Στον Πειραιά είναι σχεδόν σίγουροι ότι θα καταστεί δυνατή η επιστροφή του διεθνούς γκαρντ, αλλά όπως είναι λογικό δεν μιλάνε καθόλου γι' αυτό. Δεν μιλάνε όχι επίσημα, αλλά ούτε κι ανεπίσημα. Γιατί ως γνωστόν όποιος έχει καεί στο χυλό, φυσάει και το γιαούρτι.

Από κει και πέρα, αν ο Σλούκας δεν επιστρέψει στον Ολυμπιακό και πάει στη Ρεάλ ή μείνει στη Φενέρ, οι Αγγελόπουλοι δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια. Είπαμε ότι είναι πλέον σε πολύ καλή κατάσταση και θα τα... χώσουν για να πάρουν ένα μεγάλο γκαρντ. Έναν… Σλούκα στη θέση του Σλούκα. 

Έναν παίκτη σαν τον Ντιλέινι της Μπαρτσελόνα ή τον Ουοναμέικερ, που βρίσκεται στους Σέλτικς, αλλά του χρόνου δεν έχει συμβόλαιο με τη θρυλική ομάδα του ΝΒΑ.

Οι Αγγελόπουλοι έχουν και πάλι μεγάλη όρεξη (αλλά πλέον και οικονομική άνεση, όσον αφορά στη ρευστότητα), έχουν δώσει τα ηνία και μαζί όλη τους την εμπιστοσύνη στον Μπαρτζώκα και θέλουν να ξαναχτίσουν έναν μεγάλο Ολυμπιακό. Έναν Ολυμπιακό που θα πηγαίνει στο φάιναλ-φορ με αξιώσεις να πάρει την πρωτιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο: Αυτόν τον παίκτη παίρνει από τον Κούγια ο Ολυμπιακός - Θα... τρελαθεί ο Σαββίδης!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags