Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Τα δύο "μπαμ" του Δημήτρη! Κομπς για αντι-Ράις και... Γκιστ
| 2020-04-14 20:00:00

Τα δύο "μπαμ" του Δημήτρη! Κομπς για αντι-Ράις και... Γκιστ - Τι θα γίνει με Βόβορα, Φριντέτ!

του Pick n' Scroll
Τα δύο "μπαμ" του Δημήτρη! Κομπς για αντι-Ράις και... Γκιστ - Τι θα γίνει με Βόβορα, Φριντέτ!

Παναθηναϊκός - Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ο Ολυμπιακός προχωράει τη στελέχωση του ρόστερ του, ο Παναθηναϊκός, όμως, όχι. Κι αυτό ανησυχεί μερίδα του κόσμου του Εξάστερου. Δεν θα έπρεπε, όμως, αυτό να συμβαίνει. 

Και ο λόγος είναι προφανής και έχει να κάνει με το ότι οι «πράσινοι» έχουν δεμένο τον ελληνικό τους κορμό. Και ο Καλάθης έχει συμβόλαιο και ο Παπαγιάννης και ο Παπαπέτρου και ο Μήτογλου. Οσον αφορά στους Παππά και Βουγιούκα, είναι στο χέρι του «τριφυλλιού» να τους κρατήσει. Οπότε αφού υπάρχει η βάση γιατί να ανησυχούν οι Παναθηναϊκοί; Δεν υπάρχει λόγος.

Αυτό που θα αναζητηθεί το καλοκαίρι είναι οι ξένοι παίκτες. Από τους τωρινούς οι περισσότεροι θα φύγουν.

Και προπονητής εννοείται ότι θα αναζητηθεί αλλά στην περίπτωση αυτή τα κουκιά είναι μετρημένα. Ή θα είναι ο Βόβορας ή κάποιος από τους ελάχιστους Ευρωπαίους που υπάρχουν. Και αυτό με δεδομένο ότι δεν θα έρθει κάποιος από τους Σάρας, Ζοτς και Ιτούδη.

Στους ξένους, λοιπόν, θα δοθεί το βάρος και ήδη η «πράσινη» μηχανή είναι πανέτοιμη. Εδώ και πάνω από ένα χρόνο ο Παναθηναϊκός έχει ένα δίκτυο με 15 προπονητές, που επί καθημερινής βάσης παρακολουθεί τους παίκτες όλων των πρωταθλημάτων. Τα συμπεράσματα είναι έτοιμα, οπότε αυτό που απομένει είναι να βρει ο Γιαννακόπουλος τον χεντ κόουτς και να προχωρήσει από κει και πέρα η στελέχωση του ρόστερ. Παράλληλα, θα πρέπει να βρεθεί η άκρη και με τον Τζίμερ Φριντέτ που έχει συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά.

Πάνω από όλα ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει ψηλό δίπλα στον Παπαγιάννη. Τον παίκτη, δηλαδή, που του έλειψε φέτος. Έναν τύπο σαν τον Γιεκίρι της Βιλερμπάν, σαν τον Νόκο της Αλμπα ή σαν τον Χάμιλτον της Νταρουσάφακα. Έναν Γκιστ, δηλαδή, ή έναν Λάσμε στα καλά του.

Και από κει και πέρα η δεύτερη βασική κίνηση θα αφορά στον παίκτη που θα πάρει τη θέση του Ταϊρίς Ράις, ο οποίος έχει πει ότι σταματάει το μπάσκετ. Ένα γκαρντ, δηλαδή, σαν τον Κομπς της Μπουντούτσνοστ, που γράφαμε πριν από μερικές μέρες.

Παίκτη με όχι πολλά λεφτά, που, όμως, θα μπορεί να κάνει τη δουλειά πίσω από τον Καλάθη ή μαζί με τον ομογενή γκαρντ.

Το σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός όποιους ξένους και να πάρει αποκλείεται να έχει χειρότερο αποτέλεσμα από αυτό που έδωσαν οι φετινοί ξένοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σούπερ μεταγραφή από ΠΑΟ - Κλείνει το μεγαλύτερο ταλέντο της Ελλάδας - Τον... αρπάζει από Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags