Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τρέλα στον ΠΑΟ με NBAer - Post που ανάβει τον κόσμο
Μπάσκετ
| 2020-04-15 18:56:00

Τρέλα στον ΠΑΟ με NBAer - Post που ανάβει τον κόσμο - Μεταγραφή-απογείωση - Τα... σκάει ο Δημήτρης;

του Pick n' Scroll
Τρέλα στον ΠΑΟ με NBAer - Post που ανάβει τον κόσμο - Μεταγραφή-απογείωση - Τα... σκάει ο Δημήτρης;

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ξεκινήσει ακόμη κινήσεις για να φτιάξει το ρόστερ της επόμενης σεζόν, αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν σκέφτεται την καινούρια ημέρα. 

Πάντως, και τους «πράσινους» τους σκέφτονται από διάφορα μέρη. Ενας από αυτούς είναι ο Κροάτης φόργουορντ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Μάριο Χεζόνια, ο οποίος συνεχώς δείχνει την αγάπη του για το «τριφύλλι». Πριν από λίγο μάλιστα ανέβασε νέο βίντεο από ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ.

Με αυτά που κάνει ο Κροάτης, είναι ακόμη πιο φυσικό να τον θέλουν οι Παναθηναϊκοί. Είναι, όμως, εύκολο κάτι τέτοιο; Ποιος να ξέρει. Πάντως, ο Χεζόνια φέτος δεν έπαιξε πολύ στο ΝΒΑ και σίγουρα δεν έχει την πορεία που θα περίμενε κανείς, όταν τον είδε να επιλέγεται στο νο5 του ντραφτ του 2015.

Επαιξε τρία χρόνια στο Ορλάντο, ένα στους Νικς, φέτος στο Πόρτλαντ, αλλά κινήθηκε στη μετριότητα.

Για την επόμενη χρονιά έχει συμβόλαιο με τους Μπλέιζερς, αλλά μπορεί να φύγει από αυτό αν θέλει. Στο συμβόλαιο που έχει υπογραφεί, ο όρος είναι ότι ο δεύτερος χρόνος ισχύει μόνο αν θέλει ο παίκτης.

Τα δε λεφτά, που είναι να πάρει τη νέα χρονιά, είναι κάτω από 2 εκατ. δολάρια. Βάλτε και την εφορία, θα του μείνει κάτι περισσότερο από ένα 1 εκατ. δολάρια στην τσέπη. Η εφορία είναι πολύ υψηλή στις ΗΠΑ.

Όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι θα πάρει το αεροπλάνο και θα έρθει στον Παναθηναϊκό, αλλά όταν ανεβάζει κάθε λίγο και λιγάκι βίντεο από το ΟΑΚΑ, ανάβει τον κόσμο της ομάδας και του γεννάει επιθυμίες. 

Κι αν στο ΝΒΑ ο Χεζόνια δεν φτουράει όσο θα περιμέναμε, για την Ευρωλίγκα είναι κάτι παραπάνω από πολυτέλεια...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σούπερ μεταγραφή από ΠΑΟ - Κλείνει το μεγαλύτερο ταλέντο της Ελλάδας - Τον... αρπάζει από Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags