Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ποιος θα είναι ο αντι-Πιτίνο
| 2020-04-16 19:10:00

Ψήνεται έκπληξη: Ποιος θα είναι ο αντι-Πιτίνο - Υπέρβαση Γιαννακόπουλου - Σιωπή πριν τη... βόμβα!

του Pick n' Scroll
Ψήνεται έκπληξη: Ποιος θα είναι ο αντι-Πιτίνο - Υπέρβαση Γιαννακόπουλου - Σιωπή πριν τη... βόμβα!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι «τρελός και παλαβός» με τον Παναθηναϊκό. Γι' αυτό και κάθε χρόνο δίνει πολλά λεφτά από την τσέπη του, ώστε η ομάδα του να είναι όσο πιο ανταγωνιστική γίνεται. 

Δεν δίνει τα λεφτά της ΤΣΣΚΑ ή της Φενέρ, αλλά έχει δικαιολογία γι' αυτό. Ηταν διαφορετική βλέπετε η εφορία σε άλλα κράτη. Επιπλέον σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα η όλη διαδικασία γίνεται από το ποδόσφαιρο. Και πάει λέγοντας. 

Ο Γιαννακόπουλος, όμως, το παλεύει όσο μπορεί, έστω και αν δεν παίζεται το παιχνίδι με τους ίδιους όρους. Στο φινάλε κανείς Παναθηναϊκός δεν μπορεί να έχει παράπονα από την οικογένεια, η οποία έχει δώσει του κόσμου τα χρήματα, ώστε το «τριφύλλι» να είναι ένα από τα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης.

Τη νέα χρονιά τα οικονομικά δεδομένα θα είναι πιο δύσκολα λόγω της πανδημίας. Προς το παρόν δεν έχουν προχωρήσει κάτι οι «πράσινοι» με το θέμα του προπονητή να είναι το πρωτεύον. Ο Γιώργος Βόβορας έχει πιθανότητες να είναι αυτός που θα διαδεχθεί τον Ρικ Πιτίνο, αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι ο Γιαννακόπουλος ψάχνει μία έκπληξη. 

Ποια μπορεί να είναι αυτή, κανείς δεν ξέρει. Εικάζουν πολλά. Ότι μπορεί να κάνει τον Μάικ Μπατίστ πρώτο προπονητή, ότι μπορεί να φέρει τον Σκοτ Σκάιλς ή τον Μπάιρον Σκοτ, ότι ψάχνει την υπέρβαση με τον Ιγκόρ Κοκόσκοφ.

Αν δεν μιλήσει, όμως, το αφεντικό της ΚΑΕ, μόνο φήμες και εικασίες μπορούν να υπάρχουν. Προς το παρόν ο Γιαννακόπουλος προτιμάει το δρόμο της σιωπής. Και δεν είναι αφύσικο αυτό, αφού πάνω από όλα η ανθρωπότητα περνάει πολύ δύσκολες στιγμές. Ισως, όμως, και η σιωπή αυτή να συνδυάζεται με το ότι κάτι ετοιμάζει. Ο χρόνος, όπως πάντα, θα είναι αυτός που θα δώσει τις απαντήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Το πρώτο "μπαμ" του Δημήτρη! Κλείνει Λιθουανό "φονιά" με 40% στο τρίποντο - Είναι ο αντι-Φριντέτ;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags