Facebook Pixel Ολυμπιακός: Tρέλα Αγγελόπουλων - Γι’ αυτούς τα χώνουν
| 2020-04-18 15:00:00

Tρέλα Αγγελόπουλων - Γι’ αυτούς τα χώνουν - Τι γίνεται με Καμπάτσο, Τζέιμς - Καψούρα ο Μπούκερ!

του Pick n' Scroll
Tρέλα Αγγελόπουλων - Γι’ αυτούς τα χώνουν - Τι γίνεται με Καμπάτσο, Τζέιμς - Καψούρα ο Μπούκερ!

Ο Ολυμπιακός έχει σκοπό να δαπανήσει πολλά χρήματα το καλοκαίρι, προκειμένου να φτιάξει μία ομάδα που να μπορέσει να πάει ξανά σε φάιναλ-φορ. 

Στο στόχαστρό του είναι με έργα και όχι με λόγια περισσότερο ο Κώστας Σλούκας, αλλά και ο Μάλκολμ Ντιλέινι με τις δύο περιπτώσεις, όμως, να είναι δύσκολες. Του Σλούκα το μέλλον θα εξαρτηθεί από τον Ομπράντοβιτς, αλλά και από το ΝΒΑ. Αν μείνει ο Ομπράντοβιτς στη Φενέρ, λογικά θα μείνει και ο διεθνής γκαρντ, αφού άλλωστε έχει συμβόλαιο.

Από κει και πέρα, αν ο Καμπάτσο και ο Μάικ Τζέιμς πάνε στο ΝΒΑ, τότε αδειάζουν οι θέσεις σε Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ. Και πολλά σπουδαία γκαρντ δεν υπάρχουν. Είναι δε σίγουρο σε μία τέτοια περίπτωση ότι και η «βασίλισσα» και η ΤΣΣΚΑ θα κινηθούν για τον Ελληνα γκαρντ.

Ο Ντιλέινι από την άλλη έχει συμβόλαιο και για του χρόνου με την Μπαρτσελόνα. Γενικώς δεν είναι εύκολο ο Αμερικάνος να έρθει στην Ελλάδα, αφού ως γνωστόν είναι ευαίσθητος με τη συνέπεια στο οικονομικό κομμάτι. Συνέπεια που δεν είναι στοιχείο που χαρακτηρίζει τις ελληνικές ομάδες.

Όπως και να έχει ο Ολυμπιακός θα χώσει χρήματα για δύο γκαρντ και αν δεν πάρει κάποιον από τους προαναφερόμενους, θα ρίξει τα βλέμματά του στην πλούσια από ταλέντο αγορά της Κίνας.

Παράλληλα, όμως, θα πάρει έναν ακόμη ψηλό. Και αν δεν πάρει τα ακριβά γκαρντ που θέλει, μπορεί να ρίξει κάτι παραπάνω για τον παίκτη που θα συμπληρώσει τη φροντ-λάιν. Ελεύθερος από τη Χίμκι μένει ο Ντέβιν Μπούκερ, παίκτης που διαχρονικά αρέσει στους Πειραιώτες. Ο Μπούκερ μπορεί να παίξει και στο «4» και στο «5», κάτι που ψάχνει ο Μπαρτζώκας. Σουτάρει καλά την μπάλα από το τρίποντο, ενώ είναι και αποτελεσματικός στον αέρα.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αυτό το καλοκαίρι μπορεί να είναι ήρεμος και πάλι, αφού οι Αγγελόπουλοι δείχνουν να έχουν αφήσει πίσω τα οικονομικά θέματα που είχαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαμός στον Ολυμπιακό! Απόφαση-έκπληξη για Σπανούλη και Πρίντεζη - Το ξέρει ο Μπαρτζώκας; 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags