Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Όλη την αθλητική επικαιρότητα σε Πράσινους και Ερυθρόλευκους σχολίασε στο sportdog ο Δημήτρης Καναβαράκης
| 2020-04-20 10:00:00

Βόμβες: "Ο Μάντζαρης δεν είναι... - Βόβορας ή Σάρας; - Πίσω τον Χαπ - Σλούκας αντί Ντιλέινι"

του Pick n' Scroll
Βόμβες: "Ο Μάντζαρης δεν είναι... - Βόβορας ή Σάρας; - Πίσω τον Χαπ - Σλούκας αντί Ντιλέινι"

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Όλη την αθλητική επικαιρότητα σε Πράσινους και Ερυθρόλευκους σχολίασε σε συνέντευξή του στο sportdog ο Δημήτρης Καναβαράκης, καθώς οι δύο σύλλογοι απασχολούν έντονα το ρεπορτάζ το τελευταίο διάστημα.

Θα πάρει τον Μάντζαρη ο Παναθηναϊκός; Θα είναι για τη θέση του Παππά; Και τι θα γίνει με τον νέο προπονητή; Από την άλλη πλευρά μάς μίλησε την επιλογή τού Μαρτίν από τον Ολυμπιακό, θύμισε σε όλους ότι ο Ίθαν Χαπ μπορεί να ενισχύσει στη θέση 5 την ομάδα, ενώ σχολίασε ότι δεν υπάρχει θέμα Ντιλέινι για τους Πειραιώτες. 

"Μπορεί στον Παναθηναϊκό ο Μάντζαρης - Δεν είναι αντι-Παππάς"

Το όνομα του Μάντζαρη έχει συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό το τελευταίο διάστημα. Σε ποια κατάσταση είναι μετά τον Ολυμπιακό;

Ο Μάντζαρης στον Προμηθέα, μετά το αποτυχημένο πέρασμα από την Ούνιξ, έδειξε να βρίσκει σιγά-σιγά τον παλιό καλό εαυτό του. Ήταν από τους παίκτες που έβλαψε η διακοπή (ή το πρόωρο τέλος της σεζόν), καθώς ανακτούσε εβδομάδα με την εβδομάδα την αυτοπεποίθηση του και το status του σημαντικού παίκτη. Στο ελληνικό πρωτάθλημα είχε με την ομάδα της Πάτρας διψήφιο αριθμό πόντων μ.ο. και 6 ασίστ, ενώ στο Eurocup κοντά στους 6 πόντους, σχεδόν 5 ασίστ και 4,5 ριμπάουντ. Βέβαια η διαφορά επιπέδου ανάμεσα σε Eurocup και Euroleague είναι μεγάλη, αλλά ο Μάντζαρης αποδεδειγμένα μπορεί να βοηθήσει top ευρωπαϊκή ομάδα και αυτό θα εξαρτηθεί εν πολλοίς από το βαθμό αφοσίωσής του στο μπάσκετ. 

Μπορεί να σταθεί στον Παναθηναϊκό ως λύση πίσω από τον Καλάθη; Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι Πράσινοι τον θέλουν ως αντι-Παππά.

Αντί-Παπάς δεν μπορεί να είναι ένας παίκτης με τα χαρακτηριστικά του Μάντζαρη, αντικατάσταση μπορεί να γίνει μόνο στη θέση του στο ρόστερ και όχι στον (όποιο) ρόλο του στο γήπεδο.  

"Αξίζει την ευκαιρία ο Βόβορας - Πειρασμός ο Σάρας"

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή. Έχουν γραφτεί πολλά ονόματα, από τον Βόβορα και τον Μάικ Μπατίστ, μέχρι τον Σάρας, τον Μπάιρον Σκοτ και τον Κάτας. Ποια λύση θεωρείς ότι θα ταίριαζε καλύτερα στην ομάδα;

Θεωρώ ότι ο Γιώργος Βόβορας έχει κερδίσει την ευκαιρία του και αξίζει να την πάρει. Με έναν αστερίσκο βέβαια. Όταν έχεις τη δυνατότητα να προσλάβεις έναν προπονητή επιπέδου Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι δύσκολο να μην ενδώσεις στον πειρασμό. Όχι γιατί είναι de facto καλύτερος από τον Βόβορα, αλλά γιατί γνωρίζεις ότι το ρίσκο είναι μικρότερο. Αλλάζει βέβαια το μπάτζετ και το ζήτημα είναι προς τα πού θα γείρει στο τέλος της μέρας η ζυγαριά.

"Έχει δικό του αντι-Μιλουτίνοφ ο Ολυμπιακός - Δεν υπάρχει θέμα Ντιλέινι - Σλούκας αν..."

Ο Ολυμπιακός πήρε τον Μαρτίν, ο Λαρεντζάκης έχει κλείσει στην ομάδα - Πώς βλέπεις αυτές τις δύο προσθήκες; Ο Ολυμπιακός έχασε Μιλουτίνοφ αλλά θα κινηθεί και για έναν ακόμα δυνατό ψηλό - Ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει;

Παίκτης με 13,5 πόντους και 8 ριμπάουντ μ.ο. στο Eurocup είναι πολύ δύσκολο να μην κάνει για την Ευρωλίγκα. Starter ή back up απομένει να φανεί. Όταν ο Σούμποτιτς λέει ότι συμβούλεψε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να τον πάρουν… χθες, προφανώς περισσεύει η γνώμη μας. Σε ό,τι αφορά την απόκτηση ενός ακόμα ψηλού, μου προκαλεί απορία που δεν «παίζει» στο ρεπορτάζ ένας παίκτης που ανήκει στον Ολυμπιακό, ο Ίθαν Χαπ. Ο Αμερικανός έβγαλε μάτια στην Κρεμόνα, με μ.ο. 18 πόντους και 9 ριμπάουντ σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως το ιταλικό και πέρα από τους ύμνους που γράφονται για αυτόν στη γειτονική χώρα πλέον σκέφτονται και να τον κάνουν διεθνή, καθώς απέκτησε ιταλικό διαβατήριο! 

Υπάρχουν τα ονόματα των Σλούκα και Ντιλέινι στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού - Ποιος έχει περισσότερες πιθανότητες για να έρθει - Ποιος ταιριάζει περισσότερο;

Παίκτες με την ποιότητα των Σλούκα και Ντιλέινι ταιριάζουν σε κάθε ομάδα, δεν έχει νόημα να συζητάμε ποιος ταιριάζει περισσότερο, αφού είναι από αυτούς που τους παίρνεις και προσαρμόζεις το παιχνίδι πάνω τους. Σαφώς η απόκτηση του Σλούκα συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες, για την ακρίβεια θεωρώ ότι δεν υπάρχει καν θέμα Ντιλέινι, καθώς το συμβόλαιο του είναι πολύ μεγάλο. Με τον Σλούκα είναι δεδομένο ότι υπήρξαν επαφές και κατατέθηκε πρόταση από το προηγούμενο καλοκαίρι κιόλας. Μοιάζει δεδομένο ότι αν φύγει από τη Φενερμπαχτσέ η επιλογή του θα είναι ο Ολυμπιακός. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιανόητη "ρουκέτα" από Μάικ Τζέιμς - "Βράζουν" στον Παναθηναϊκό - Πώς θα μπει ξανά στο ΟΑΚΑ;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags