Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Τζίμερ Φριντέτ: "Τελειωμένος" ο Φριντέτ - Τα πρώτα ονόματα διαδόχων του
Μπάσκετ
| 2020-04-20 18:05:00

"Τελειωμένος" ο Φριντέτ - Τα πρώτα ονόματα διαδόχων του - "Κλέψαμε" τη λίστα - Μέσα και Έλληνας!

του Pick n' Scroll
"Τελειωμένος" ο Φριντέτ - Τα πρώτα ονόματα διαδόχων του - "Κλέψαμε" τη λίστα - Μέσα και Έλληνας!

Παναθηναϊκός - Τζίμερ Φριντέτ: Ο Παναθηναϊκός, μετά την άρση των μέτρων, σιγά σιγά θα βάζει κάτω το πλάνο του για την επόμενη χρονιά. Σε αυτό το πλάνο δεν θέλει να έχει τον Τζίμερ Φριντέτ. 

Ο Αμερικάνος είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά αυτό δεν φάνηκε κατά την διάρκεια της παρουσίας του στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» αναγνωρίζουν ότι δεν φταίει μόνο αυτός, αλλά και η γενικότερη λειτουργία της ομάδας. Η κακή του, όμως, αμυντική συμπεριφορά σε συνδυασμό με το μεγάλο του κασέ τον κάνουν «ανεπιθύμητο» και στην ΚΑΕ θα ήταν χαρούμενοι αν ο κατά τα άλλα συμπαθής γκαρντ έφευγε χθες από την ομάδα.

Αλλωστε δεν θα τους είναι καθόλου δύσκολο να βρουν αντικαταστάτη και μάλιστα καλύτερο και με τα μισά λεφτά. Ο «πράσινος» μηχανισμός έχει ήδη έτοιμες τις λίστες και αυτές θα ενεργοποιηθούν μόλις ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πατήσει το κουμπί για ουσιαστική επαναλειτουργία του τμήματος. Μόλις βρεθεί, λοιπόν, ο προπονητής θα κινηθεί η διαδικασία για το ρόστερ και θα κινηθεί ακόμη πιο γρήγορα αν φύγει ο Φριντέτ.

Ο Παναθηναϊκός θα κοιτάξει να πάρει ένα killer, που, όμως, δεν θα είναι και αδιάφορος στην άμυνα. Οι φίλοι του «τριφυλλιού» θέλουν τον Ντάριους Ανταμς, που είχε εντυπωσιάσει παλιότερα με την Μπασκόνια. Είναι πολύ καλός παίκτης, όμως, ο Παναθηναϊκός δεν θα πάει και πάλι σε τόσο ακριβή επιλογή, έχοντας και τον Καλάθη, που είναι να παίρνει κοντά στα 2.3 εκατ. ευρώ την επόμενη χρονιά.

Οι «πράσινοι» θα ήθελαν ιδανικά να πάρουν τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, αλλά ο Ελληνοαμερικάνος έχει συμβόλαιο με την Μακάμπι. Το επιτελείο της ομάδας έχει ήδη σκανάρει αρκετές περιπτώσεις, όπως του Μπίλι Μπάρον του Ερυθρού Αστέρα, του Μάρκους Φόστερ, που εντυπωσίασε στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη Χολόν, αλλά και του Σαβόν Σιλντς της Μπασκόνια, που είναι 2 μέτρα, βάζει, όμως, πιο εύκολα την μπάλα στο παρκέ από πολλά καθαρά «2άρια».

Αναφέραμε ότι θα είναι εύκολο να βρει αντικαταστάτη του Φριντέτ ο Παναθηναϊκός και καλύτερο μάλιστα. Το αγκάθι, όμως, είναι η απομάκρυνση του Αμερικάνου. Οσο πιο γρήγορα τα καταφέρουν οι «πράσινοι», τόσο καλύτερα γι' αυτούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παίκτη-έκπληξη θέλει ο ΠΑΟ - Τον "έκοψε ο Πεδουλάκης και… απογειώθηκε – "Πάτησε" τον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags