Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Σκοτωμός"! Ολυμπιακός και ΠΑΟ για τον ίδιο γκαρντ
Μπάσκετ
| 2020-04-21 22:35:00

"Σκοτωμός"! Ολυμπιακός και ΠΑΟ για τον ίδιο γκαρντ - Ντου οπαδών στα social - "Όπλο" Μπαρτζώκα!

του Pick n' Scroll
"Σκοτωμός"! Ολυμπιακός και ΠΑΟ για τον ίδιο γκαρντ - Ντου οπαδών στα social - "Όπλο" Μπαρτζώκα!

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Εδώ και πολύ καιρό γράφουμε ότι ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Με τον ομογενή γκαρντ να έρχεται να το επιβεβαιώνει σήμερα με τη συνέντευξη, που έδωσε στο gazzetta: «Θέλω να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο, είτε είναι στο ΝΒΑ, είτε και στην Euroleague» είπε ο Ελληνοκαναδός γκαρντ και συνέχισε: 

«Πέρυσι, τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο ο Ολυμπιακός, ο Ερυθρός Αστέρας, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και κάποιες ακόμα ομάδες της EuroLeague είχαν δείξει ενδιαφέρον. Ακόμα δεν έχω μιλήσει με τον ατζέντη μου για τα μελλοντικά πλάνα. Αυτό, που θα πω όμως είναι ότι οι φίλοι του Παναθηναϊκού με βομβαρδίζουν τις τελευταίες ημέρες με μηνύματα αγάπης στα social media. Κάθε μέρα έχω τουλάχιστον 5-10 μηνύματα! Είναι τρελό».

Ετσι, όπως πάνε τα πράγματα, πιο πολύ κολλάει στον Παναθηναϊκό, παρά στον Ολυμπιακό, ο οποίος πάει να πάρει δύο πρωτοκλασάτα γκαρντ, ενώ έχει ήδη και τον Σπανούλη με τον ΜακΚίσικ και τον Κόνιαρη.  Και ενώ κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με τον Ποκουσέφσκι.

Αντίθετα ο Παναθηναϊκός έχει πιο πολύ χώρο, ενώ, όπως είπε και ο ίδιος, τον πολιορκούν κάθε μέρα οι φίλοι του «τριφυλλιού».

Ο Μήτρου-Λονγκ, όμως, δεν είναι εκλεκτός «μεζές» μόνο για τις ελληνικές ομάδες. Είναι και για πολλές της Ευρωλίγκας και κυρίως γι' αυτές που έχουν Ελληνες προπονητές. Τον γουστάρουν, γιατί δεν παίζει τρελό μπάσκετ, αλλά μετρημένο, ισορροπημένο, ευρωπαϊκό.

Και επειδή στο ΝΒΑ δεν φαίνεται να έχει μέλλον ο 26χρονος γκαρντ, αναμένεται να γίνει μάχη το καλοκαίρι για το ποια ομάδα της Ευρωλίγκας θα τον αποκτήσει.

Πάντως, ο Μήτρου-Λονγκ έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τον Κώστα Σλούκα, με ό, τι αυτό μπορεί να σημαίνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ηχηρή απάντηση Γιαννακόπουλου! Όνομα-βόμβα για τον ΠΑΟ αν φύγει ο Καλάθης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags