Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Σλούκας: Αυτό θα γίνει με Σλούκα - "Μπλόφα" Ζοτς -
| 2020-04-23 22:05:00

Αυτό θα γίνει με Σλούκα - "Μπλόφα" Ζοτς - Τριάδα-φωτιά από Ιτούδη - Τον "φέρνει" ο Πρίντεζης;

του Pick n' Scroll
Αυτό θα γίνει με Σλούκα - "Μπλόφα" Ζοτς - Τριάδα-φωτιά από Ιτούδη - Τον "φέρνει" ο Πρίντεζης;

Ολυμπιακός - Κώστας Σλούκας: Για τον Κώστα Σλούκα η κατάσταση θα αργήσει να ξεκαθαρίσει. Αν θα μείνει, δηλαδή, στη Φενέρ, αν θα πάει στον Ολυμπιακό ή θα πάρει τον δρόμο για άλλη ομάδα. Μετά τον Ιούνιο θα ξεδιαλύνει το τοπίο και ίσως ακόμη πιο αργά, αν αποφασιστεί να συνεχιστεί η Ευρωλίγκα. Κάτι, που με τα τωρινά δεδομένα, φαντάζει απίθανο.

Αν φύγει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς από τη Φενέρ, θα θέλει να φύγει και ο Σλούκας. Είναι κάτι που είναι γνωστό εδώ και καιρό. Χθες μπερδεύτηκαν πολλοί, βλέποντας τον Ζοτς να λέει ότι θέλει να μείνει στην τουρκική ομάδα. Κακώς μπερδεύτηκαν. 

Δηλαδή τι θα μπορούσε να πει ο Ομπράντοβιτς, ενώ είναι σε συμβόλαιο με τους Τούρκους και σε μία εποχή, όπου η ψυχολογία του κόσμου δεν είναι η καλύτερη δυνατή; Είπε αυτό που έπρεπε να πει. Αν θα μείνει, είναι μία άλλη ιστορία. Ο χρόνος θα δείξει με εκείνους, πάντως, που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα να λένε ότι θέλει να σταματήσει ένα χρόνο για να ξεκουραστεί.

Και σε αυτή την περίπτωση, πάντως, ο Ολυμπιακός δεν είναι σίγουρος για τον Σλούκα. Γιατί μπορεί να προκύψει Ρεάλ ή ΤΣΣΚΑ. Η Ρεάλ θα κινηθεί σίγουρα, αν φύγει ο Καμπάτσο για το ΝΒΑ. Είναι κάτι που το θέλει πολύ ο Αργεντίνος πλέι-μέικερ και έχει ήδη ζήτηση από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Ο Ιτούδης από την πλευρά του θα ήθελε να έχει μία τριάδα Σλούκα, Τζέιμς, Χάκετ. Θα ήταν γι' αυτόν όνειρο ζωής.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του έχει κάνει τις κινήσεις του και περιμένει. Αισιοδοξεί ότι θα καταφέρει να κάνει δικό του έναν παίκτη που αυτός τον μεγάλωσε. Όπως είπε και χθες ο Γιώργος Πρίντεζης, «θα ήθελα πολύ να ξαναπαίξω με τον Σλούκα στον Ολυμπιακό». Το ίδιο επιθυμούν και οι φίλοι της ομάδας που είναι στα κάγκελα και ανυπομονούν ένα δικό τους παιδί να ξαναπάει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαμός στον Ολυμπιακό! Απόφαση-έκπληξη για Σπανούλη και Πρίντεζη - Το ξέρει ο Μπαρτζώκας;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags