Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Άναψε "φωτιές" ο Δημήτρης - Κάνει την τρέλα με NBAer;
Μπάσκετ
| 2020-04-24 18:34:00

Άναψε "φωτιές" ο Δημήτρης - Κάνει τρέλα με NBAer; - Δεν παίζει στην ομάδα του - 1,7 εκατ. δολάρια!

του Pick n' Scroll
Άναψε "φωτιές" ο Δημήτρης - Κάνει τρέλα με NBAer; - Δεν παίζει στην ομάδα του - 1,7 εκατ. δολάρια!

Παναθηναϊκός: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μπήκε χθες στο live chat που έκαναν ο Γιάννης με τον Θανάση Αντετοκούνμπο και έστειλε στον τελευταίο μήνυμα επιστροφής στον Παναθηναϊκό: «Ασε το κ@@@ΝΒΑ και γύρνα πίσω» έγραψε στον Θανάση το αφεντικό του «τριφυλλιού» με τον διεθνή φόργουορντ να χαμογελάει.

Ο Γιαννακόπουλος θέλει σαν τρελός τον Αντετοκούνμπο στην ομάδα του και γενικά θέλει του χρόνου να έχει ένα πολύ πιο σκληρό σύνολο σε σχέση με φέτος. Πέρυσι είχε και Αντετοκούνμπο και Γκιστ (παρόλο που δεν ήταν στα καλύτερά του) και Κιλπάτρικ και Λεκαβίτσιους. Είχε, δηλαδή, παίκτες, που ασχολιόντουσαν πολύ και με την άμυνα.

Κάτι που έλειψε φέτος. Είναι, όμως, εύκολο να επιστρέψει ο Θανάσης στον Παναθηναϊκό; Όχι. Δεν είναι απίθανο, αλλά είναι τρομερά δύσκολο.

Κατ’ αρχάς έχει συμβόλαιο και για του χρόνου με τους Μπακς. Από κει και πέρα, όμως, περνάει πολύ καλά στις ΗΠΑ, στο Μιλγουόκι. Είναι μαζί με τον αδερφό του, είναι μαζί με την οικογένειά του. Είναι σε μία ομάδ, που πρωταγωνιστεί και έχει την ευκαιρία να ζήσει μαζί της μεγάλες στιγμές.

Ναι, δεν παίζει. Παίζει ελάχιστα εκεί, αλλά όλα αυτά που προαναφέραμε, τον κάνουν να προτιμάει τις ΗΠΑ. Ίσως τα δεδομένα να άλλαζαν, αν δεν υπήρχε ιός, συνεχιζόταν κανονικά το ΝΒΑ και ζούσε αυτά που ήθελε να ζήσει.

Τα πάντα, όμως, σταμάτησαν, το όνειρο του Θανάση έμεινε στη μέση και η λογική λέει ότι θα θελήσει να το ζήσει στο μέλλον, μόλις ξεπεραστεί η ταλαιπωρία με τον ιό.

Για την ιστορία ο Αντετοκούνμπο έπαιξε σε 18 ματς των Μπακς με περίπου 5 λεπτά ως μέσο όρο. Ελάχιστη συμμετοχή δηλαδή.

Του χρόνου το συμβόλαιό του λέει ότι πρέπει να πάρει 1,701,593 δολάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αλλάζουν όλα στον ΠΑΟ! Φεύγει κι άλλο κορυφαίο όνομα εκτός του Φριντέτ – Σκάει… μπαμ με παικταρά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags