Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μπορεί να έκλεισε αυτός για προπονητής του ΠΑΟ - Μάντζαρης αντί Αθηναίου και "όπλο" Θανάσης!
Μπάσκετ
| 2020-04-25 22:33:00

Μπορεί να έκλεισε αυτός για προπονητής του ΠΑΟ - Μάντζαρης αντί Αθηναίου και "όπλο" Θανάσης!

του Pick n' Scroll
Μπορεί να έκλεισε αυτός για προπονητής του ΠΑΟ - Μάντζαρης αντί Αθηναίου και "όπλο" Θανάσης!

Παναθηναϊκός: Πολλά αναφέρονται για το μέλλον του Βαγγέλη Μάντζαρη. Κυρίως δεν είναι λίγοι εκείνοι που τον συνδέουν με τον Παναθηναϊκό. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι. Όχι ότι αποκλείεται ο διεθνής γκαρντ να πάει στην ομάδα που υποστηρίζει από μικρός, αλλά για τους «πράσινους» δεν είναι καιρός για τέτοιες αποφάσεις.

Ο Παναθηναϊκός θα κοιτάξει να κλείσει πρώτα το θέμα του προπονητή και έπειτα τους βασικούς παίκτες που του λείπουν. Και ύστερα θα ασχοληθεί με τα υπόλοιπα. Ηδη ο μηχανισμός του κινείται και κάνει επαφές για κάποιους ξένους παίκτες. Ο Γεκίρι, ο Νόκο, ο Γκεντράιτις είναι μερικοί από αυτούς που έχει βάλει στο στόχαστρό του.

Ισως ο Παναθηναϊκός να έχει ήδη προπονητή τον Βόβορα και να μην το ξέρουμε. Αλλά δεν χρειάζεται προπονητής για να πάρεις παίκτες σαν τους προαναφερθέντες. Όχι ότι είναι οι σούπερ σταρ, αλλά πρόκειται για τους ελάχιστους ποιοτικούς διαθέσιμους, που παράλληλα είναι και συμβατοί με το «πράσινο» πορτοφόλι.

Αν κλείσουν αυτά τα θέματα, τότε θα προχωρήσουν και τα υπόλοιπα. Και θα φανεί αν θα υπάρξει κίνηση για τον Μάντζαρη ή το «τριφύλλι» θα εμπιστευτεί τη θέση του μπακ απ πλέι-μέικερ στον Γιάννη Αθηναίου, που έχασε όλη τη σεζόν λόγω σοβαρού τραυματισμού, αλλά πλέον είναι απολύτως καλά.

Ο Μάντζαρης, πάντως, θέλει να φορέσει την πράσινη φανέλα και επειδή είναι Παναθηναϊκός, αλλά κυρίως για να βρεθεί και πάλι στο υψηλότερο επίπεδο, μετά τον φετινό του υποβιβασμό στο Eurocup με Ούνιξ Καζάν και Προμηθέα.

Και μία ακόμη επιβεβαίωση ότι δεν χρειάζεται προπονητής για να πάρεις κάποιους παίκτες (ή μία επιβεβαίωση ότι ήδη υπάρχει προπονητής και δεν έχει ανακοινωθεί) είναι η κίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να καλέσει πίσω τον Θανάση Αντετοκούνμπο. Ποιος προπονητής άλλωστε δεν θέλει ένα τέτοιο αμυντικό και αθλητικό όπλο στην ομάδα του; Είναι μία παρουσία αυτή του Θανάση Αντετοκούνμπο, που η απουσία της φάνηκε πολύ φέτος από έναν Παναθηναϊκό που έπαιζε άμυνα με τα μάτια.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός ειπε "όχι" στον ΠΑΟ - Αλλάζει σχέδια ο Δημήτρης - Δεν θα γίνει η μεγάλη επιστροφη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags