Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Βουίζει η πιάτσα για άσο του Ολυμπιακού και ΠΑΟ
Μπάσκετ
| 2020-04-27 20:30:00

Βουίζει η πιάτσα για άσο του Ολυμπιακού και ΠΑΟ - Είναι αντι-Τόμας; - Τον "φτιάχνει" ο μάνατζερ!

του Pick n' Scroll
Βουίζει η πιάτσα για άσο του Ολυμπιακού και ΠΑΟ - Είναι αντι-Τόμας; - Τον "φτιάχνει" ο μάνατζερ!

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι και ήδη αναπτύσσονται σενάρια για το μέλλον του. Πριν από λίγη ώρα το όνομά του συνδέθηκε με τον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Εφές Αναντολού.

Στα επαγγελματικά δεν παίζει και τόσο ρόλο, αλλά ο Βεζένκοφ είναι στεναχωρημένος που δεν θα έχει δίπλα του πλέον τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Είναι κολλητοί και πολλές ώρες της ημέρας πέρναγαν μαζί εκτός παρκέ.

Από κει και πέρα, δεν είναι εύκολο να πάει στον Παναθηναϊκό. Είναι «4άρι» και εκεί το «τριφύλλι» έχει τον Τόμας και τον Μήτογλου. Και να φύγει ο Τόμας, όπως ακούγεται, ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να πάει στο «4» με Μήτογλου και Βεζένκοφ. Θα πάρει ξένο στη θέση του Τόμας. Αν φύγει λέμε ο Αμερικάνος.

Για την Εφές δεν είναι κάτι που μπορεί να αποκλειστεί, αφού ο Εργκίν Αταμάν δεν είναι ευχαριστημένος από τον Αλεκ Πίτερς. Συν τοις άλλοις, υπάρχει άριστη συνεργασία της Εφές με τον ατζέντη του Βεζένκοφ. Είναι ο ίδιος ατζέντης με αυτόν τον Σέιν Λάρκιν, του μεγάλου αστεριού των Τούρκων.

Ο Ολυμπιακός αν δεν συνεχίσει με τον Βεζένκοφ θα πάει να πάρει πολύ καλό παίκτη σαν τον Γκιλ και τον Μπούκερ, που παίζουν στη Χίμκι. Σε μία τέτοια περίπτωση, θα πάρει και έναν ακόμη παίκτη στη φροντ-λάιν με όχι πολλά χρήματα. Και θα είναι πλήρης.

Ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε ο Βεζένκοφ θα έχουν πρόβλημα αν χωρίσουν οι δρόμοι τους. Και ο Ολυμπιακός δεν στηριζόταν στον Βεζένκοφ, οπότε πιθανή αποχώρησή του δεν θα τον πληγώσει και τόσο, και ο Βούλγαρος δεν θα χαθεί, αφού και καλό όνομα έχει και προσόντα και πολύ καλό ατζέντη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σκάει βόμβα στο Λιμάνι! "Ψήνει" πλάκα ο Αλαφούζος σε Μαρινάκη; "Κλέβει" εξτρέμ από Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags