Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Θέλει... Γκιστ ο ΠΑΟ - Χοντρά λεφτά για Γεκίρι
Μπάσκετ
| 2020-04-28 20:38:00

Θέλει... Γκιστ ο ΠΑΟ - Χοντρά λεφτά για Γεκίρι - Μεταγραφή Πιτίνο - Τι θα γίνει με Καλάθη, Φριντέτ

του Pick n' Scroll
Θέλει... Γκιστ ο ΠΑΟ - Χοντρά λεφτά για Γεκίρι - Μεταγραφή Πιτίνο - Τι θα γίνει με Καλάθη, Φριντέτ

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει βάλει ακόμη μπροστά για τα καλά τις μηχανές για το χτίσιμο του ρόστερ του. Κάνει κινήσεις, μιλάει, βλέπει, αλλά δεν έχει προχωρήσει σε κάτι πιο ουσιαστικό. Όπως έκανε ο Ολυμπιακός, δηλαδή, ο οποίος συμφώνησε και έκλεισε τον Χασάν Μάρτιν της Μπουντούτσνοστ.

Ο Παναθηναϊκός έχει βάλει στο μικροσκόπιό του για τη θέση του αναπληρωματικού του Γιώργου Παπαγιάννη τον Τόνι Γεκίρι, που έκανε καλή σεζόν φέτος στην Ευρωλίγκα με την Βιλερμπάν. Οσο περνάει, όμως, ο καιρός, η τιμή του Γιεκίρι ανεβαίνει. Και υπάρχουν ομάδες στην Ευρωλίγκα που μπορούν να τον πληρώσουν ακριβά, όπως η Αρμάνι και η Ζενίτ.

Οι «πράσινοι» έχουν επίσης για τη θέση του ψηλού στα τεφτέρια τους και το όνομα του Λάντρι Νόκο, που τους έκανε μεγάλη ζημιά στο ΟΑΚΑ φέτος με την Αλμπα.

Επειδή, όμως, η αγορά στους ψηλούς στην Ευρώπη είναι φτωχή, έχουν ρίξει το βλέμμα τους και στην Αμερική. Και πιο συγκεκριμένα στην αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ. Εκεί, όπου υπάρχουν αρκετές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ψηλών και όχι πολύ ακριβές. Αλλωστε ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να πληρώσει πολύ ακριβά το μπακ-απ του Παπαγιάννη, αφού μάλιστα σε αυτή την θέση θα βοηθάει και ο Μήτογλου.

Το προπονητικό σταφ του «τριφυλλιού» ψάχνει ένα πολύ αθλητικό παιδί, όπως ήταν ο Γκιστ και ο Λάσμε στα πολύ καλά τους. Τέτοιους έχει αρκετούς η G-League και γι' αυτό το λόγο έχει γίνει επισταμένη έρευνα, ώστε να εντοπιστούν οι πλέον κατάλληλες περιπτώσεις. Τέτοιον είχε βρει μάλιστα τον χειμώνα και ο Ρικ Πιτίνο, τον Κένι Γούτεν, ο Παναθηναϊκός, όμως, άργησε και ο νεαρός σέντερ πήγε στους Νιου Γιορκ Νικς.

Με την άρση της καραντίνας, θα αρχίσει να τσουλάει ουσιαστικά και ο Παναθηναϊκός με τα θέματα του προπονητή, του Καλάθη και του Φριντέτ να είναι εκείνα που δεσπόζουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος Φριντέτ; Σκάει διπλή αποχώρηση στον ΠΑΟ - Τέλος κορυφαίος άσος - Χαμός και με Παππά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags