Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απίθανη "πώληση" Αγγελόπουλων!
Μπάσκετ
NBA
| 2020-04-29 17:55:00

Απίθανη "πώληση" Αγγελόπουλων - Βγάζουν πάνω από 1 εκατ. δολάρια - Τα δίνουν σε Σλούκα, Ντιλέινι!

του Pick n' Scroll
Απίθανη "πώληση" Αγγελόπουλων - Βγάζουν πάνω από 1 εκατ. δολάρια - Τα δίνουν σε Σλούκα, Ντιλέινι!

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι είναι και επίσημα στη λίστα για το ντραφτ του ΝΒΑ, μετά την ανακοίνωση που υπήρξε σήμερα. Ο Ολυμπιακός βρήκε από το... πουθενά τον Σέρβο γκαρντ-φόργουορντ πριν από περίπου πέντε χρόνια και τώρα ο 18χρονος είναι πολύ πιθανό να επιλεγεί πολύ ψηλά από κάποια ομάδα του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου.

Ο Ολυμπιακός θέλει διακαώς το δικό του παιδί να επιλεγεί πολύ ψηλά και οι λόγοι είναι δύο. Ο πρώτος έχει να κάνει με τη -για μία ακόμη φορά- δικαίωσή του. Δεν είναι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος, που μέσω των Πειραιωτών θα κάνει τεράστιο άλμα στην καριέρα του. Ο δεύτερος λόγος είναι οικονομικός. Αν ο Ποκουσέφσκι πάει του χρόνου στο ΝΒΑ, οι «ερυθρόλευκοι» θα πάρουν τουλάχιστον 1 εκατ. δολάρια. Το ακριβές ποσό θα καθοριστεί από το νούμερο, στο οποίο θα επιλεγεί στο ντραφτ ο παίκτης.

Ο Ολυμπιακός θα ήθελε να έχει και τα επόμενα χρόνια τον Σέρβο στο ρόστερ του. Ο μικρός, όμως, είναι φτιαγμένος για το ΝΒΑ. Και η ομάδα του Πειραιά εύχεται να πάει από τη νέα χρονιά ο Ποκουσέφσκι στο ΝΒΑ, ώστε να πάρει τα λεφτά. 

Αν ο Ολυμπιακός έπαιζε στην Α1, ίσως το σκεπτικό να ήταν διαφορετικό. Υπό την έννοια ότι ο 18χρονος θα είχε χρόνο συμμετοχής. Παίζοντας, όμως, μόνο στην Ευρωλίγκα και με το ρόστερ που φτιάχνεται, χρόνος και χώρος δεν υπάρχει. Εδώ δεν υπάρχει καλά καλά για τον Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος είναι πολύ πιο έτοιμος.

Ετσι, λοιπόν, ο Ολυμπιακός εύχεται το δημιούργημά του να πάει αμέσως στην Αμερική. Αν γίνει αυτό, θα βάλει πολλά λεφτά στην τσέπη του και έτσι θα γίνει πιο εύκολο το έργο του, που είναι τρεις πολύ μεγάλες μεταγραφές τύπου Σλούκα και Ντιλέινι.

Οι Αγγελόπουλοι θέλουν επιστροφή σε καταστάσεις φάιναλ-φορ και με την ομάδα που θα φτιάξουν θεωρούν ότι θα τα καταφέρουν και ο Ολυμπιακός θα ζήσει ξανά μεγάλες στιγμές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτός, ναι, είναι αντι-Μιλουτίνοφ! 12,7 πόντους μ.ο. φέτος - Θηρίο στη ρακέτα - Τον "κλέβει" ο ΠΑΟ;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags