Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Νικ Καλάθης: Τι θα κάνει ο Δημήτρης με Νικ - Τρεις ομάδες τα σκάνε
Μπάσκετ
| 2020-04-30 19:58:00

Τι θα κάνει ο Δημήτρης με Νικ - Τρεις ομάδες τα σκάνε - Δύο πιθανοί διάδοχοι - Απόφαση-σταθμός

του Pick n' Scroll
Τι θα κάνει ο Δημήτρης με Νικ - Τρεις ομάδες τα σκάνε - Δύο πιθανοί διάδοχοι - Απόφαση-σταθμός

Παναθηναϊκός - Νικ Καλάθης: Ο Παναθηναϊκός θα αρχίσει σιγά σιγά να βάζει μπροστά τις μηχανές με το θέμα του Νικ Καλάθη να είναι το πιο «καυτό». Ο σούπερ σταρ της ομάδας έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με το «τριφύλλι». Το συμβόλαιό του, όμως, κάνει λόγο για 2,3 εκατ. δολάρια. Ποσό μυθικό για την εποχή, για τα νέα δεδομένα που υπάρχουν, για την ελληνική πραγματικότητα.

Ο Καλάθης τα αξίζει και τα παραξίζει τα λεφτά. Είναι κάτι που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Το κακό, όμως, είναι ότι δεν μπορεί να τα σηκώσει πλέον, όχι μόνο αυτός καθ’ αυτός ο Παναθηναϊκός, αλλά η νέα σκληρή οικονομική εποχή της Ελλάδας.

Πώς θα πληρωθεί ο Καλάθης αν π.χ. αποφασιστεί τουλάχιστον το ξεκίνημα της νέας Ευρωλίγκας να γίνει χωρίς φιλάθλους; Δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι τα έσοδα του Εξάστερου στηρίζουν πολλά στα εισιτήρια και δη στα διαρκείας.

Από κει και πέρα, βέβαια, ομάδα χωρίς Καλάθη είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνει κάτι στην Ευρωλίγκα. Εδώ με τον Καλάθη, καλά καλά δεν έκανε, θα μπορέσει χωρίς αυτόν;

Είναι πάρα πολύ δύσκολο το θέμα, είναι πολύ «καυτή» η πατάτα που έχει στα χέρια του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και μένει να φανεί πώς θα βρει τον γόρδιο δεσμό.

Και αν φύγει ο Καλάθης, το κενό του μπορεί να καλυφθεί με παίκτες, όπως ο Ντιλέινι και ο Σλούκας. Που κι αυτοί είναι πάρα πολύ ακριβοί.

Ο Καλάθης τα λεφτά που είναι να πάρει, θα τα βρει, είτε από την ΤΣΣΚΑ, είτε από τη Ρεάλ, είτε από τη Χίμκι. Υπάρχουν ομάδες που θα τα δώσουν και ας πέσουν και τα μπάτζετ. Δηλαδή, αν φύγει ο Σβεντ από τη Χίμκι, δεν θα δώσει η ρωσική ομάδα 2,5 εκατ. δολάρια στον Καλάθη για να καλύψει το κενό του; Εύκολα.

Οσο περνάει ο καιρός, η αγωνία του κόσμου του Παναθηναϊκού ανεβαίνει. Μετά τις 15 Μαΐου, θα αρχίσουν να παίρνουν κάποιες πρώτες απαντήσεις, σε μία περίοδο-σταθμό, όχι μόνο για το «τριφύλλι», αλλά για ολόκληρο τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα Καλάθη! Τον "χτυπάει" τεράστια ομάδα - "Σεισμός" στην Ευρωλίγκα - Στα... κάγκελα ο Δημήτρης!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags