Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Νέος προπονητής-έκπληξη από Γιαννακόπουλο!
| 2020-05-02 15:45:00

Νέος προπονητής-έκπληξη από Γιαννακόπουλο - Έκλεισε ήδη τον αντι-Φριντέτ - Τι θα γίνει με Καλάθη!

του Pick n' Scroll
Νέος προπονητής-έκπληξη από Γιαννακόπουλο - Έκλεισε ήδη τον αντι-Φριντέτ - Τι θα γίνει με Καλάθη!

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του δύο πολύ σοβαρά θέματα να επιλύσει: αυτό του Νικ Καλάθη καθώς και αυτό του νέου προπονητή. Επίσης, σοβαρό είναι και το κομμάτι του Τζίμερ Φριντέτ, αλλά οι «πράσινοι» θεωρούν ότι στο τέλος θα το λύσουν.

Ο Νικ Καλάθης έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Αλλά είναι να πάρει πάνω από 2 εκατ. δολάρια. Ποσό που οι «πράσινοι» δεν σκοπεύουν να δώσουν. Όχι γιατί πιστεύουν ότι δεν τα αξίζει ο ομογενής γκαρντ. Το αντίθετο μάλιστα. Αλλά η νέα οικονομική πραγματικότητα δεν τους επιτρέπει να κάνουν κάτι τέτοιο. 

Η Εφές και η ΤΣΣΚΑ μπορούν να πληρώσουν τέτοια συμβόλαια, γιατί τους δίνουν λεφτά οι κυβερνήσεις τους. Η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα επίσης θα έχουν πολύ μεγάλο μπάτζετ, γιατί παίρνουν χρήματα από τις ποδοσφαιρικές τους ομάδες που είναι μεγαθήρια.

Ο Παναθηναϊκός, όμως, (όπως και ο Ολυμπιακός) δεν έχει αυτό το προσόν. Στηρίζεται στα εισιτήρια, στην τηλεόραση, στους χορηγούς καθώς και στα ελάχιστα χρήματα της Ευρωλίγκας. Όλα τα υπόλοιπα και είναι πολλά μπαίνουν από την τσέπη του προέδρου.

Προσθέστε σε αυτά και το ότι όλα δείχνουν ότι το ξεκίνημα της νέας Ευρωλίγκας θα είναι χωρίς φιλάθλους, πού να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να σηκώσει τέτοια νούμερα; Δεν γίνεται.

Δύο είναι τα ενδεχόμενα πλέον για τον Καλάθη: ή φεύγει ή μένει, αποδεχόμενος επέκταση του συμβολαίου του με μικρότερες αποδοχές. Ποιος ξέρει τι θα γίνει.

Πάντως, ο Γιαννακόπουλος για μία ακόμη χρονιά θα κάνει ό,τι μπορεί για να έχει ανταγωνιστικό τον Παναθηναϊκό. Καλάθη δεν βρίσκεις, Φριντέτ, όμως, βρίσκεις και με λιγότερα χρήματα. Ηδη το τμήμα σκάουτινγκ του Παναθηναϊκού έχει έτοιμες τις εισηγήσεις του. Μέσα σε αυτές είναι και επιλογές για τη θέση του Φριντέτ.

Όλα θα αρχίσουν να κινούνται, όταν θα τελειώσει το θέμα προπονητή. Ο Γιώργος Βόβορας είναι το φαβορί, αλλά ο Γιαννακόπουλος μας έχει συνηθίσει σε εκπλήξεις, οπότε καλό είναι να περιμένουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έξυπνη βόμβα! Βρήκε τον αντι-Φριντέτ ο Γιαννακόπουλος - Έχει 40% στο τρίποντο - Παλιά "καψούρα"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags