Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αποκαλύψεις Κοτζιά: "Μετά τα 40 ο Σπανούλης - Ποιοι είναι αντι-Σλούκας - Τρία μπαμ οι Αγγελόπουλοι"
| 2020-05-03 11:35:00

Αποκαλύψεις Κοτζιά: "Μετά τα 40 ο Σπανούλης - Ποιοι είναι αντι-Σλούκας - Τρία μπαμ οι Αγγελόπουλοι"

του Παναγιώτη Νικολάου
Αποκαλύψεις Κοτζιά: "Μετά τα 40 ο Σπανούλης - Ποιοι είναι αντι-Σλούκας - Τρία μπαμ οι Αγγελόπουλοι"

Ολυμπιακός: Σε όλα τα ενδιαφέροντα θέματα των Ερυθρόλευκων αναφέρθηκε, σε συνέντευξή του στο sportdog, ο Τόλης Κοτζιάς.

Μπαρουτοκαπνισμένος μπασκετικός δημοσιογράφος, που γνωρίζει όσο ελάχιστοι το ρεπορτάζ, σχολίασε την παραμονή των Σπανούλη και Πρίντεζη για έναν ακόμα χρόνο, την πιθανότητα να πιάσει Λιμάνι ο Σλούκας, ενώ αποκάλυψε ότι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι ετοιμάζουν τρεις πολύ καλές μεταγραφές για φέτος το καλοκαίρι. 

"Θα παίζει και μετά τα 40 ο Σπανούλης - Σε δεύτερο ρόλο - Ο Μπαρτζώκας θα..."

Τόλη, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι Σπανούλης και Πρίντεζης θα συνεχίσουν κανονικά και την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό.

"Ο Σπανούλης αυτό που έλεγε γύρω-γύρω είναι ότι θα παίζει και πάνω από τα 40. Το μπάσκετ είναι η ζωή του, ασχολείται 24 ώρες το 24ωρο με το μπάσκετ αν και τις τελευταίες ημέρες το έχει κόψει λίγο όπως μας είπε ο κουμπάρος του, Νίκος Ζήσης. Όσο μπορεί και αντέχει θα παίζει. Τον χρόνο δεν μπορεί να τον νικήσει κανείς, αλλά μια χρονιά σε έναν πιο δεύτερο ρόλο μπορεί να τον έχει. Ο Πρίντεζης είναι άλλης νοοτροπίας, δεν ασχολείται 24 ώρες το 24ωρο με το μπάσκετ. Είναι 35 ετών, τεράστιος παίκτης κι αυτός, που να πάει; Δεν πήγε άλλες εποχές που είχε καλές προτάσεις. Αλλά είναι Ολυμπιακός, είναι στην ομάδα, δεν φεύγει".

Ποιος πρέπει να είναι ο ρόλος του 38άρη Σπανούλη τη νέα σεζόν; Ειδικά αν αποκτηθεί ο Σλούκας;

"Θα έχει πιο δεύτερο ρόλο. Ο Ολυμπιακός θα πάρει δύο πολύ καλά γκαρντ, μετά θα έχει τον ΜακΚίσικ στη θέση 2, αυτοί οι τρεις θα είναι βασικοί. Ο Σπανούλης θα έρχεται από πίσω. Ο Μπαρτζώκας τον ξέρει απέξω και ανακτωτά τον Σπανούλη, θα του βρει χώρο και χρόνο".

"Σλούκας ο μεγάλος στόχος - Να κάνει γκελ στους οπαδούς - Μετρημένοι οι Βεζένκοφ"

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει κάποιον εκ των Σλούκα ή Ντιλέινι - Τι περισσότερο μπορούμε να πούμε;

"Ο Σλούκας είναι ο μεγάλος στόχος. Αυτόν θέλει και ευελπιστεί ότι αυτή τη φορά θα τον πάρει. Συνολικά θα πάρει δύο μεγάλα γκαρντ, ακριβούς, γιατί και ο Μπαρτζώκας είναι προπονητής της λογικής ότι όλα ξεκινούν από τους κοντούς: Αν έχεις καλούς κοντούς, έχεις πολλές πιθανότητες να πετύχεις τον στόχο σου. Ο Σλούκας ιεραρχικά είναι πρώτος, ο Ντιλέινι μετά αλλά και οι δύο είναι πολύ δύσκολες περιπτώσεις. Αν δεν του κάτσουν, θα πρέπει να ψάξει πολύ για να βρει γκαρντ καλό αλλά και λαμπερό. Θα πρέπει να πάει στη λογική του Ντάριους Άνταμς από την Κίνα ή σε παίκτες από το ΝΒΑ. Γιατί στην Ευρώπη δεν υπάρχει ο ηχηρός γκαρντ πέρα από τον Ντιλέινι και τον Σλούκα. Πολύ καλός και να κάνει γκελ στους οπαδούς δηλαδή". 

Για την πιθανή αποχώρηση του Βεζένκοφ τι έχεις να πεις;

"Ο Βεζένκοφ πήρε τα πάνω του στην τελική ευθεία της σεζόν. Είναι ένας παίκτης με πολύ καλά επιθετικά προσόντα, σε μια εποχή που οι Έλληνες παίκτες, τα ελληνικά διαβατήρια είναι μετρημένα και κάθε τέτοιος παίκτης είναι πολύ χρήσιμος. Θα βρει καλή ομάδα αν δεν μείνει αλλά και ο Ολυμπιακός θα καλύψει το κενό του. Έχει ακουστεί για Παναθηναϊκό, αλλά δεν ξέρω κάτι παραπάνω". 

"Τέρας δύναμης - Να κάνει κορμί-τούμπανο - Ετοιμάζουν 3 βόμβες οι Αγγελόπουλοι"

Υπάρχει το ενδεχόμενο να δούμε τον Ολυμπιακό στην Α1 την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο;

"Δεν υπάρχει κάποιο νέο, δεν ξέρει κανείς πώς θα είναι η Α1 του χρόνου. Άρα δεν μπορούμε να μιλάμε για Ολυμπιακό που τώρα δεν έχει δικαίωμα να είναι εκεί. Η Α2 έχει διακοπεί, δεν έχουμε δεδομένα να πούμε κάτι για τον Ολυμπιακό".

Ποκουσέφσκι και NBA; Τι γνωρίζεις παραπάνω;

"Είναι ένα παιδί το οποίο το πιστεύουν πολύ οι Αμερικάνοι. Στα παιχνίδια του Ολυμπιακού β΄ πήγαν πολύ από το ΝΒΑ για να τον δουν, από τους Γκόλντεν Στέιτ, τη Γιούτα κ.α. Δεν είδαν στο παρκέ κάτι εντυπωσιακό αλλά σε αυτή την ηλικία και στον Αντετοκούνμπο δεν έβλεπες κάτι εντυπωσιακό. Ο Ποκουσέφσκι έχει το εντυπωσιακό 2.14 στο ύψος, παίζει τις περιφερειακές θέσεις όλες και ανυπομονούμε να δούμε το μπάσκετ που θα παίξει όταν το κορμί του θα γίνει κορμί ΝΒΑ. Γιατί και ο Αντετοκούνμπο έφυγε οδοντογλυφίδα και τώρα βάζει και τους 5 μέσα στο καλάθι, είναι τέρας δύναμης. Ο Ποκουσέφσκι είναι οδοντογλυφίδα και περιμένουμε να δούμε πώς θα γίνει όταν το κορμί του γίνει τούμπανο". 

Τέλος, πες μου δύο λόγια για τους Αγγελόπουλους και τα οικονομικά τους, καθώς ακούγεται ότι ετοιμάζονται να δώσουν πολλά χρήματα στο φετινό καλοκαιρινό μεταγραφικό παζαάρι.

"Οι Αγγελόπουλοι, όπως βγαίνει από το ρεπορτάζ και τις κινήσεις που υπάρχουν, είναι και πάλι σε πολύ καλή οικονομική κατάσταση. Υπήρχε δυσκολία, το λένε τα γεγονότα, είναι πράγματα που είναι γνωστά. Αλλά τώρα είναι και πάλι σε πολύ καλή κατάσταση και θέλουν να ξαναδούν τον Ολυμπιακό στο Final 4. Λέγεται ότι, και κάθε άλλο παρά απίθανο φαίνεται, θα κάνουν 3 μεγάλες μεταγραφές. Δηλαδή ένα πολύ καλό 4ό-5άρι και δύο πολύ καλούς κόμπο γκαρντ". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Bόμβα" στον Ολυμπιακό του Μπαρτζώκα - Φέρνουν γκαρντ τού Μπλατ οι Αγγελόπουλοι - Θέλει να έρθει;  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags