Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Βόβορας ή Σάρας - Δεν ξεχνιέται τι έκανε ο Μάντζαρης"
Μπάσκετ
| 2020-05-03 19:04:00

"Βόβορας ή Σάρας - Βαμμένος Παππάς - Δεν ξεχνιέται τι έκανε ο Μάντζαρης - Εγώ θέλω Βεζένκοφ"

του Pick n' Scroll
"Βόβορας ή Σάρας - Βαμμένος Παππάς - Δεν ξεχνιέται τι έκανε ο Μάντζαρης - Εγώ θέλω Βεζένκοφ"

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Την επικαιρότητα στον μπασκετικό Παναθηναϊκό και όσα ακούγονται μέσω του ρεπορτάζ σχολίασε ο Ανδρέας Παπαντωνίου. Ο πολύπειρος τεχνικός και παλιός παίκτης του Τριφυλλιού μίλησε στο sportdog και υποστήριξε, ότι είναι πολύ καλή η επιλογή Βόβορα για τον πράσινο πάγκο. 

Παράλληλα σχολίασε τα σενάρια προσθαφαιρέσεων. Στάθηκε στο θέμα Παππά, για τον οποίο αποκάλυψε πως τον συμβούλευε να είναι συγκεντρωμένος, ενώ για τον Καλάθη υποστήριξε, ότι στο μυαλό του έχει την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Σχολίασε επίσης το σενάριο για Βεζένκοφ και Μάντζαρη, αλλά και το μήνυμα επιστροφής σε Αντετοκούνμπο.

Πώς σας φαίνεται η προοπτική να αναλάβει ο Βόβορας την τεχνική ηγεσία; 

«Μακάρι. Δεν σας κρύβω, ότι αν ο Παναθηναϊκός είχε προπονητή τον Βόβορα θα ήταν καλύτερα τα πράγματα. Το παραμύθι με τον Πιτίνο τελείωσε. Ο ερχομός του την πρώτη φορά ήταν εντυπωσιακή κίνηση. Τη δεύτερη δεν έπιασε. Ο Βόβορας όσες φορές χρειάστηκε ήταν εκεί. Η ομάδα πήγε καλά. Και ποιον θα φέρει άλλον; Ας φέρει τον Σάρας. Μπορεί όμως να έρθει; Ο Βόβορας έχει δυνατότητες να προσεγγίσει καλύτερα τους παίκτες, να περάσει φιλοσοφία και να δώσει κίνητρα».

Για τον Καλάθη υπήρξε μία φήμη ότι θέλει να φύγει από τον Παναθηναϊκό και ότι το ζήτησε ο ίδιος. Πώς το σχολιάζετε;

«Αν υπάρχει ένας λόγος για να φύγει ο Καλάθης είναι για να πάρει κάποια Ευρωλίγκα. Όπου και να πάει θα πάρει αρκετά λεφτά. Αν έχει φιλοδοξίες όμως θα κυνηγήσει κάποιον μεγάλο τίτλο».

Είστε ικανοποιημένος με την απόδοση του Φριντέτ. Γιατί έχει γραφτεί, ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να τον ξεφορτωθεί...

«Δεν τον αξιοποίησε σωστά ο Παναθηναϊκός. Το όπλο του ήταν το σουτ. Προσπαθούσε για κάτι παραπάνω, όσο μπορούσε».

Σενάρια φέρνουν τον Μάντζαρη στον Παναθηναϊκό σε περίπτωση που φύγει ο Παππάς. Μάλιστα ο τελευταίος σε συνέντευξή του (σ.σ.στο κανάλι των Active Member στο Youtube) υποστήριξε, ότι αν προκύψει μία αλλαγή θα το κάνει με πάθος. Ποια είναι η γνώμη σας για το θέμα;

«Εδώ και καιρό υπήρχε η πιθανότητα της αποχώρησης στον αέρα. Εγώ τον είχα συμβουλεύσει να μην ασχολείται με ό,τι συμβαίνει εκτός παρκέ. “Κοίτα τη δουλειά σου”, του έλεγα. Είναι ταλέντο και πολύ καλός παίκτης. Είναι βαμμένος Παναθηναϊκός. Δεν ξέρω ποια σχέδια κάνει για το μέλλον της καριέρας του. Όσον αφορά τον Μάντζαρη, η ιστορία που έγινε πρόπερσι δεν έχει ξεχαστεί».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μεταξύ σοβαρού και αστείου έστειλε μήνυμα στον Θανάση Αντετοκούνμπο στο Instagram για επιστροφή! Θεωρείται πιθανή μία τέτοια κίνηση;

«Ενημερώθηκα γι' αυτό. Ο Θανάσης παίρνει πολλά χρήματα στο NBA αυτήν τη στιγμή. Για ποιον λόγο να έρθει; Είναι δυνατός ακόμα. Μπορεί να κάνει μία προσπάθεια και να παίξει εκεί, όπου είναι και η οικογένειά του. Εκτός αν θέλει να έρθει για να παίξει».

Σύμφωνα με ισπανικό σενάριο, ο Βεζένκοφ μένει ελεύθερος και εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό. Πως σας φαίνεται ως επιλογή;

«Εμένα μου αρέσει, είναι καλός παίκτης. Όταν ήρθε ο Μπαρτζώκας στον Ολυμπιακό και του έδωσε χρόνο πήρε ψυχολογία και έδειξε το παιδί. Έχει προσόντα και άλλα περιθώρια εξέλιξης».

Ποιο είναι το μήνυμα που θα θέλατε να στείλετε τώρα που χαλαρώνουν τα μέτρα για τον κορωνοϊό και αναμένεται να έχουμε σε λίγο καιρό ξανά αγωνιστική δράση;

«Πρέπει να προσέχουμε. Να ακολουθήσουμε αυτά που λέμε. Μάσκα, γάντια θα είναι απαραίτητα. Με σύνεση ό,τι κάνουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έξυπνη βόμβα! Βρήκε τον αντι-Φριντέτ ο Γιαννακόπουλος - Έχει 40% στο τρίποντο - Παλιά "καψούρα"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags