Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ένα από τα ερωτηματικά που υπάρχουν στη συζήτηση για τον σχεδιασμό του Τριφυλλιού είναι το μέλλον του Νίκου Παππά
| 2020-05-04 11:45:00

Χαμός για Παππά! Τι έγινε με Ολυμπιακό - Τρελαμένοι στην ΑΕΚ - Εκεί θέλει να πάει - "Γράφει" ΠΑΟ;

του Pick n' Scroll
Χαμός για Παππά! Τι έγινε με Ολυμπιακό - Τρελαμένοι στην ΑΕΚ - Εκεί θέλει να πάει - "Γράφει" ΠΑΟ;

Παναθηναϊκός: Ένα από τα ερωτηματικά που υπάρχουν στη συζήτηση για τον σχεδιασμό του Τριφυλλιού είναι το μέλλον του Νίκου Παππά. Για τον 29χρονο γκαρντ έχουν ακουστεί κάποια σενάρια που τον βρίσκουν μακριά από το Τριφύλλι.

Τους προηγούμενους μήνες αναπτύχθηκε φημολογία για τη Μακάμπι λόγω Σφαιρόπουλου, ο οποίος τον ήθελε διακαώς και στον Ολυμπιακό. Μάλιστα τέτοια εποχή το 2018 ο Παππάς φερόταν δυσαρεστημένος για χρόνο συμμετοχής του στους Πράσινους. Στα ερυθρόλευκα στέκια ενημέρωσης του διαδικτύου θεωρούσαν πιθανότατη την έλευση του παίκτη στον Πειραιά δεδομένης της πτωτικής πορείας του Μάντζαρη, τον οποίο, σήμερα, άλλα σενάρια φέρνουν κοντά στον Εξάστερο σε περίπτωση που ο Παππάς αποχωρήσει.

Ο ίδιος ο Παππάς πάντως τρέφει μεγάλη εκτίμηση για τον κόουτς της ισραηλινής ομάδας, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στον Κολοσσό Ρόδου. «Με είχε τρία χρόνια, οπότε έμαθε τις ιδιοτροπίες και τις αδυναμίες μου», είχε σχολιάσει σε συνέντευξή του το 2017, χαρακτηρίζοντας τον «Σφαιρό» ως τον καλύτερο προπονητή που γνώρισε.

Στην ΑΕΚ θα ήθελαν πολύ τον Νίκο Παππά, όπου ομολογουμένως θα μπορούσε να είχε τον ρόλο που του ταιριάζει. Δεν είναι λίγοι οι ειδικοί που πιστεύουν, ότι ο βαμμένος πράσινος οπαδικά Παππάς θα μπορούσε να βρει την μπασκετική του Ιθάκη στην Ένωση, όπου εκτός από την εκτίμηση των ανθρώπων της ομάδας θα απολαμβάνει την αγάπη των οπαδών της, οι οποίοι αναγνωρίζουν την αξία του ως αθλητή μα πάνω από όλα τον χαρακτήρα του ως άνθρωπο. Τον έχουν χειροκροτήσει μάλιστα σε αθηναϊκό ντέρμπι στο κλειστό του ΟΑΚΑ και ο ίδιος ο παίκτης το ανταπέδωσε. Οι πιθανότητες να φορέσει κιτρινόμαυρα θεωρούνται ελάχιστες.

Και ποιο είναι το μέλλον του Νίκου Παππά; Στον Παναθηναϊκό, σε άλλη ομάδα εντός Ελλάδας ή στο εξωτερικό. Ο ίδιος πρόσφατα είχε δηλώσει την επιθυμία του μείνει πράσινος. «Αν ακούσουν ότι θέλω να μείνω πολύ, θα μου δώσουν τον βασικό», είχε εκμυστηρευτεί σε συνέντευξή του στο επίσημο κανάλι των Active Member στο Youtube, δείχνοντας εξοικειωμένος με την πιθανότητα να αλλάξει περιβάλλον. «Αν χρειαστεί να αλλάξω περιβάλλον, θα αλλάξω. Να σου πω και την αλήθεια, θα πρέπει. Δεν θα σταματήσω ακόμα. Δεν θα έχω κάτι άλλο να κάνω. Αν αλλάξω περιβάλλον, θα συνεχίσω να παίζω», είχε επισημάνει στον ίδιο χώρο που του δόθηκε.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το sportdog, ο παίκτης είχε εξομολογηθεί στο περιβάλλον του, ότι υπάρχει η προοπτική της Τουρκίας. Προς το παρόν πάντως λόγω κορωνοϊού κρατάμε, ότι ο Παππάς θέλει να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και το έχει εκφράσει ξεκάθαρα με δημόσια τοποθέτηση. Αν ωριμάσουν περισσότερο οι συνθήκες είναι δεδομένο, ότι τα σενάρια γύρω από τον παίκτη θα πυκνώσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έξυπνη βόμβα! Βρήκε τον αντι-Φριντέτ ο Γιαννακόπουλος - Έχει 40% στο τρίποντο - Παλιά "καψούρα"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags