Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Τελειώνουν" Ευρωλίγκα και Καλάθης - Πού θα πάει ο Τόμας
Μπάσκετ
| 2020-05-04 20:48:00

"Τελειώνουν" Ευρωλίγκα και Καλάθης - Πού θα πάει ο Τόμας - Τρελή έκπληξη με Μπέντιλ!

του Pick n' Scroll
"Τελειώνουν" Ευρωλίγκα και Καλάθης - Πού θα πάει ο Τόμας - Τρελή έκπληξη με Μπέντιλ!

Παναθηναϊκός: Το θέμα του Νικ Καλάθη είναι αυτό που «καίει» την οικογένεια του Παναθηναϊκού περισσότερο από καθετί άλλο. Θα μείνει ο σούπερ σταρ της ομάδας ή όχι; Είναι κάτι που λογικά θα έχει λυθεί προς τα τέλη του μήνα και αφού θα έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με την Ευρωλίγκα. Τα δεδομένα δεν έχουν αλλάξει και το πιθανότερο είναι να μη συνεχιστεί η διοργάνωση.

Ενας άλλος παίκτης του Παναθηναϊκού, που είναι πιθανό να φύγει, είναι ο Ντεσόν Τόμας. Υπάρχουν διάφορες σκέψεις για τον Αμερικάνο πάουερ-φόργουορντ, που έχουν να κάνουν με το αγωνιστικό του στυλ σε συνδυασμό με το συμβόλαιό του. Ο Τόμας είναι ένας πολύ καλός σκόρερ, αλλά τίποτα παραπάνω. Και αυτό ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι δεν θέλει να το πληρώσει με 800.000 δολάρια, που είναι το συμβόλαιο του Αμερικάνου την επόμενη χρονιά. Οριστική απόφαση, πάντως, δεν υπάρχει, παρά μόνο σκέψεις.

Αλλωστε και ο Τόμας δεν θα μείνει έτσι. Ηδη η Ζενίτ τον ζητάει, ενώ αν οριστικοποιηθεί ότι θα φύγει, κι άλλες ομάδες της Ευρωλίγκας θα του χτυπήσουν την πόρτα. Εχει επιθετικό χάρισμα και κάποιες ομάδες το χρειάζονται πολύ.

Αυτός ο παίκτης, που πολλοί νομίζουν ότι θα φύγει σίγουρα από τον Παναθηναϊκό, αλλά είναι πιθανό το αντίθετο να γίνει, είναι ο Μπεν Μπέντιλ. Ο Γκανέζος που αποκτήθηκε το προηγούμενο καλοκαίρι από το Περιστέρι. Ο Μπέντιλ άφησε θετικές εντυπώσεις στην πορεία του στην Ευρωλίγκα. Και είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει και στο «4» και στο «5». 

Με δεδομένο ότι είναι φθηνός και με δεδομένο επίσης ότι θα είναι πιο έτοιμος του χρόνου (φέτος ήταν η πρώτη του φορά στην Ευρωλίγκα), είναι πιθανό ο Παναθηναϊκός να τον κρατήσει για την εξάδα των ψηλών του. Που να τρέχει άλλωστε να βρει τέτοιον παίκτη με λίγα λεφτά; Ο Μπέντιλ άλλωστε ήδη ξέρει την ομάδα και δεν χρειάζεται περίοδο προσαρμογής. Είναι και καλός χαρακτήρας, οπότε είναι μία κίνηση λογική για τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ραγδαίες εξελίξεις με την επιστροφή του Ολυμπιακού στην Α1 - Απόφαση βόμβα των Αγγελόπουλων!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags