Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ποιος Σλούκας; Με άλλον παικταρά της Φενέρ "γκρεμίζουν" το ΣΕΦ οι Αγγελόπουλοι
| 2020-05-05 17:10:00

Ποιος Σλούκας; Με άλλον παικταρά της Φενέρ "γκρεμίζουν" το ΣΕΦ οι Αγγελόπουλοι - Πρώην NBAer!

του Pick n' Scroll
Ποιος Σλούκας; Με άλλον παικταρά της Φενέρ "γκρεμίζουν" το ΣΕΦ οι Αγγελόπουλοι - Πρώην NBAer!

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη πάρει τον Χασάν Μάρτιν και προετοιμάζεται για τις επόμενες κινήσεις του. Αυτές θα εξαρτηθούν από το τι θα γίνει με τον Κώστα Σλούκα. 

Το θέμα, όμως, του Σλούκα δεν πρόκειται να ξεκαθαρίσει πριν από το τέλος του Μάη. Αν ο Ολυμπιακός δεν μπορέσει να πάρει Σλούκα και Ντιλέινι και πάει σε δύο γκαρντ με πιο χαμηλές αμοιβές, τότε θα ρίξει περισσότερα λεφτά στην απόκτηση ενός πολύ καλού ψηλού. Ενός παίκτη που να παίζει και στο «4» και στο «5». Παίκτη, δηλαδή, σαν τον Γκιλ και τον Μπούκερ που παίζουν στη Χίμκι.

Αν γίνει κάτι τέτοιο, δεν αποκλείεται οι Πειραιώτες να πάνε σε ένα ακόμη πιο μεγάλο όνομα, όπως είναι αυτό του Ντέρικ Ουίλιαμς της Φενέρ. Οι Τούρκοι όπως είναι γνωστό δεν θα έχουν του χρόνου το μπάτζετ που έχουν φέτος και γενικότερα τα τελευταία χρόνια. Και ο Ουίλιαμς δεν είναι από τα μικρά τους συμβόλαια.

Είναι ένας πάουερ-φόργουορντ με θητεία σε μεγάλες ομάδες του ΝΒΑ, όπως οι Λέικερς, και σίγουρα είναι ένας παίκτης που θα κάνει τεράστιο γκελ στον κόσμο του Ολυμπιακού.

Ο Ουίλιαμς έκανε πολύ καλή σεζόν φέτος στην Ευρωλίγκα με τη Φενέρ, έχοντας 11.3 πόντους και 3.9 ριμπάουντ ανά ματς. 

Τον Αμερικάνο τον είχε φέρει στην Ευρώπη η Μπάγερν και τότε είχε γίνει πάταγος, αφού δεν περίμενε κανείς να φέρει η γερμανική ομάδα ένα τόσο μεγάλο όνομα. Στην Μπάγερν έπαιξε σπουδαία ο Ουίλιαμς και γι' αυτό ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τον πήρε στη Φενέρ με τη δικαίωση και για τις δύο πλευρές να έρχεται μέσα στο παρκέ. 

Φαίνεται, όμως, ότι ο Αμερικάνος θα χρειαστεί να αλλάξει και πάλι ομάδα με τον Ολυμπιακό να μην αποκλείεται να είναι ο επόμενος προορισμός του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ραγδαίες εξελίξεις με την επιστροφή του Ολυμπιακού στην Α1 - Απόφαση βόμβα των Αγγελόπουλων!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags