Facebook Pixel Ο Rodman όπως δεν τον έχετε ξαναδεί! Με νυφικό και άλλα παλαβά (ΦΩΤΟ)
Μπάσκετ
NBA
| 2020-05-05 22:35:00

Ο Rodman όπως δεν τον έχετε ξαναδεί! Με νυφικό και άλλα παλαβά (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ο Rodman όπως δεν τον έχετε ξαναδεί! Με νυφικό και άλλα παλαβά (ΦΩΤΟ)

"Από τη μία, έχεις τους σπουδαίους Michael Jordan, Scottie Pippen και Phil Jackson. Από την άλλη, έχεις εμένα. Αν δεν υπήρχα λοιπόν στην ομάδα, οι Chicago Bulls θα κέρδιζαν το πρωτάθλημα; Δεν νομίζω. Αγαπώ τον Michael μέχρι θανάτου, τον Scottie και όλα τα παιδιά. Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν μπορούν να κάνουν ό,τι κάνω".

Τα λόγια αυτά του Dennis Rodman στο 3ο επεισόδιο του docuseries του Netflix, The Last Dance, αποκαλύπτουν μία μεγάλη αλήθεια για έναν από τους ίσως πιο υποτιμημένους παίκτες στην ιστορία του NBA: δεν αμφέβαλε ποτέ για τις δυνατότητές του αν και γνώριζε ότι δεν μπορούσαν να αγγίξουν εκείνες των Jordan και Pippen και δεν έχασε ποτέ την αυτοπεποίθησή του, αυτήν ακριβώς που τον κατέστησε έναν από τους σημαντικότερους κρίκους της πανίσχυρης αλυσίδας των Chicago Bulls στα 90s.

Τι απαντούσε σε όσους τον κοιτούσαν με μισό μάτι; Πρώτον, ότι "Αν θέλω να φορέσω φόρεμα, θα φορέσω φόρεμα. Μπορείς να με αγαπήσεις ή να με μισήσεις γι' αυτό, δεν με ενοχλεί. Εγώ θα κρίνω όμως την αρρενωπότητά μου, κανείς άλλος" και δεύτερον, ότι "Αυτό που αδυνατούν να καταλάβουν κάποιοι είναι ότι με αγαπώ. Αγαπώ τον χαρακτήρα μου, αγαπώ το στυλ μου".

ΠΗΓΗ: gr.askmen.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags