Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ξεχάστε τον Γκος - Και Σλούκας και Ντιλέινι - Χίλιαρντ αντί του Πολ - Πολύ χρήμα οι Αγγελόπουλοι!
| 2020-05-07 10:00:00

Ξεχάστε τον Γκος - Και Σλούκας και Ντιλέινι - Χίλιαρντ αντί του Πολ - Πολύ χρήμα οι Αγγελόπουλοι!

του Pick n' Scroll
Ξεχάστε τον Γκος - Και Σλούκας και Ντιλέινι - Χίλιαρντ αντί του Πολ - Πολύ χρήμα οι Αγγελόπουλοι!

Ολυμπιακός: Γράφτηκε πριν από μερικές μέρες ότι έχει ρίξει το βλέμμα του προς τον Νάιτζελ Γκος-Ουίλιαμς, τον οποίο είχε πριν από δύο χρόνια. Η αλήθεια είναι διαφορετική και πρώτα από όλα ο Αμερικάνος γκαρντ έχει γκαραντί συμβόλαιο με τους Γιούτα Τζαζ. Όχι μόνο για την επόμενη χρονιά, αλλά και για την μεθεπόμενη. Πέρυσι το καλοκαίρι είχε υπογράψει για τρία χρόνια με τους Μορμόνους.

Και να μην είναι στα σχέδια της Γιούτα, είναι κάτι που δεν θα το μάθει τώρα. Τα πάντα και στο ΝΒΑ έχουν πάει πίσω και όλα τα πράγματα θα αργήσουν να λειτουργήσουν. Με τον Ολυμπιακό να μη θέλει να χάνει χρόνο, αφού αν όλα κυλήσουν λογικά τον Αύγουστο θα αρχίσει προετοιμασία και τον Οκτώβρη θα υπάρχει Ευρωλίγκα. Επαναλαμβάνουμε, αν όλα κυλήσουν λογικά.

Ο Ολυμπιακός άλλωστε έχει θέσει τους στόχους του για την περιφέρεια και αυτοί έχουν να κάνουν με τον Κώστα Σλούκα και τον Μάλκολμ Ντιλέινι. Αυτές είναι οι μεγάλες τους επιθυμίες. Και όλα δείχνουν ότι ούτε ο Σλούκας θα συνεχίσει στη Φενέρ, ούτε ο Ντιλέινι στην Μπαρτσελόνα. Οι Πειραιώτες καραδοκούν για την τελική τους κίνηση, αλλά γνωρίζουν ότι χρειάζεται ακόμη χρόνος για να ξεκαθαρίσουν οριστικά τα πράγματα.

Ο Ολυμπιακός θέλει επίσης έναν παίκτη στις «πλάγιες» θέσεις, αφού ο Μπράντον Πολ θα αποτελέσει παρελθόν. Πριν από τον Πολ, η ομάδα του Πειραιά είχε στοχεύσει στον Νταρούν Χίλιαρντ, αλλά ο Αμερικάνος είχε προτιμήσει την ΤΣΣΚΑ.

Σε αυτή τη θέση δεν θα αποκτηθεί ακριβός παίκτης, αφού υπάρχει και ο Παπανικολάου και ο ΜακΚίσικ και ο Σπανούλης και ο Λαρεντζάκης, ενώ και ένας από τους κόμπο γκαρντ, που θα αποκτηθεί σίγουρα θα παίζει αρκετά στο «2».

Στον Ολυμπιακό είναι ήρεμοι, τα οικονομικά τους είναι πλέον πολύ δυνατά και περιμένουν να καταλαγιάσει το κακό με τον ιό, προκειμένου να αρχίσουν να μορφοποιούν το ρόστερ της επόμενης σεζόν, όπου οι βλέψεις τους φτάνουν μέχρι το φάιναλ-φορ.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα Αγγελόπουλων στο ελληνικό μπάσκετ - Θα τρελαθεί ο Γιαννακόπουλος!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags