Facebook Pixel Βασίλης Σπανούλης – Γιώργος Πρίντεζης: "Ψαλίδι" σε Σπανούλη, Πρίντεζη - Τρελά λεφτά ο Παπ - Τεράστια βόμβα Μίσιτς - Τι "παίζει" με Καλάθη!
Μπάσκετ
| 2020-05-08 19:24:00

"Ψαλίδι" σε Σπανούλη, Πρίντεζη - Τρελά λεφτά ο Παπ - Τεράστια βόμβα Μίσιτς - Τι "παίζει" με Καλάθη!

του Pick n' Scroll
"Ψαλίδι" σε Σπανούλη, Πρίντεζη - Τρελά λεφτά ο Παπ - Τεράστια βόμβα Μίσιτς - Τι "παίζει" με Καλάθη!

Βασίλης Σπανούλης – Γιώργος Πρίντεζης: Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλες βλέψεις για τα γκαρντ και αυτό είναι ολοφάνερο. Οι Αγγελόπουλοι είναι και πάλι σε πολύ καλή οικονομική κατάσταση και στόχος τους είναι να φέρουν την αγαπημένη τους ομάδα σε τροχιά φάιναλ-φορ. 

Γι' αυτό το λόγο είναι διατεθειμένοι να δώσουν πολλά χρήματα για απόκτηση τριών παικτών. Αλλωστε οι τρεις ξένοι που ήδη έχουν είναι πολύ φθηνοί. Ο ΜακΚίσικ, ο Ελις και ο Μάρτιν ετησίως δεν κοστίζουν μαζί από 1,2 εκατ. δολάρια. 

Επιπλέον, τοσο ο Γιώργος Πρίντεζης όσο και ο Βασίλης Σπανούλης θα μείνουν μεν στον Πειραιά, αλλά με πολύ λιγότερα λεφτά σε σχέση με αυτά που έπαιρναν. Από κει και πέρα, αν μείνει ο Βεζένκοφ, επίσης θα μείνει με λιγότερα χρήματα, ο Λαρεντζάκης, που επίσης αποκτήθηκε, δεν κοστίζει πολλά, όπως δεν κοστίζει πολλά και ο Κόνιαρης.

Ούτε ο Χαραλαμπόπουλος έχει μεγάλο συμβόλαιο, οπότε ο πολύ ακριβός παραμένει ο Κώστας Παπανικολάου. Δεν έχει γίνει τίποτα και μπορεί να μη γίνει τίποτα, αλλά λόγω των δεδομένων με τον ιό, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο μίας μικρής μείωσης.

Με όλα αυτά και με δεδομένη την επάνοδο στην καλή οικονομική κατάσταση, οι Αγγελόπουλοι μοιάζουν σαν ταύροι εν υαλοπωλείω. Θέλουν δύο πολύ ακριβούς γκαρντ. Ο ένας θέλουν πάση θυσία να είναι ο Σλούκας, ο άλλος θα ήθελαν να είναι ο Ντιλέινι, αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο. Κι αυτό γιατί ο Αμερικάνος έχει και του χρόνου συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα.

Ο Μίσιτς της Εφές που ακούστηκε θα ήταν μια τεράστια βόμβα. Πρόκειται, όμως, για φήμη. Ο Σέρβος είτε θα πάει στο ΝΒΑ, είτε θα μείνει στην Εφές.

"Τον Καλάθη να πάρουμε αν φύγει από τον Παναθηναϊκό", είναι κάτι που λένε κάποιοι Ολυμπιακοί, αλλά αυτό είναι απίθανο. Ο Καλάθης, ή θα μείνει στον Παναθηναϊκό, ή θα πάει σε ομάδα εκτός Ελλάδας. 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα Αγγελόπουλων στο ελληνικό μπάσκετ - Θα τρελαθεί ο Γιαννακόπουλος!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags