Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ζέλικο Ομπράντοβιτς: Βόμβα με Ομπράντοβιτς - Χουνέρι" στον Ολυμπιακό!
Μπάσκετ
| 2020-05-09 22:14:00

Βόμβα με Ομπράντοβιτς - Σε αυτή την ομάδα ετοιμάζεται να συνεχίσει - "Χουνέρι" στον Ολυμπιακό!

του Pick n' Scroll
Βόμβα με Ομπράντοβιτς - Σε αυτή την ομάδα ετοιμάζεται να συνεχίσει - "Χουνέρι" στον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός έχει θέσει ως πρώτο στόχο την απόκτηση του Κώστα Σλούκα. Είναι κάτι που γνωρίζουν και οι πέτρες. Και μάλιστα εδώ και καιρό. Από το σημείο, όμως, αυτό μέχρι ότι θα τον πάρει σίγουρα, υπάρχει μεγάλη διαφορά. Αλλωστε και κατά το παρελθόν έγινε προσπάθεια επιστροφής που, όμως, δεν είχε αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός δεν λέει τίποτα γι' αυτό το θέμα, δεν μπορεί να πει και ούτε θα πει. Για τον απλούστατο λόγο ότι ο Σλούκας έχει συμβόλαιο με τη Φενέρ. Θα μιλήσουν οι Πειραιώτες μόνο αν τον πάρουν. Πράγμα απολύτως φυσιολογικό.

Θα τον πάρουν όμως; Υπάρχει αισιοδοξία, όχι, όμως, και σιγουριά. Ένα κακό, πάντως, είναι ότι τελευταίως έχουν αυξηθεί κάπως οι ελπίδες ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς να συνεχίσει στη Φενέρ.

Το πλάνο του Ζοτς όταν τα πράγματα κυλούσαν φυσιολογικά ήταν να σταματήσει το καλοκαίρι, ώστε να ξεκουραστεί για ένα χρόνο. Η ξεκούραση, όμως, ήδη ήρθε λόγω ιού. Εδώ και δύο μήνες ο κορυφαίος προπονητής ξεκουράζεται. Δεν κάνει κάτι άλλο. Και αν δεν συνεχιστεί η Ευρωλίγκα, θα ξεκουραστεί κι άλλο. Θα είναι, δηλαδή, σχεδόν σαν να ξεκουράστηκε μία σεζόν. Το οποίο σημαίνει ότι την επόμενη θα πρέπει να δουλέψει κανονικά. Αν γίνει κάτι τέτοιο και συνεχίσει στη Φενέρ, είναι πιθανό να αλλάξουν και τα δεδομένα για τον Σλούκα.

Πριν από τον ιό, αυτό που υπήρχε ήταν ότι φεύγει ο Ομπράντοβιτς, φεύγει και ο Σλούκας. Αν, όμως, μείνει ο Ζοτς, τότε είναι πιθανό να μείνει και ο Ελληνας πλέι-μέικερ. Ακόμη και στην περίπτωση που μείνει ο Ομπράντοβιτς, παίζει το ενδεχόμενο να φύγει ο Σλούκας. Αλλά το πιθανότερο θα είναι να μείνει, καθώς μάλιστα υπάρχει και συμβόλαιο ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Οι πιθανότητες, λοιπόν, παραμονής του Σέρβου στη Φενέρ έχουν αυξηθεί. Και μαζί μεγαλώνει η αγωνία του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει στηρίξει μεγάλο μέρος του πλάνου του για την επόμενη σεζόν στον 30χρονο διεθνή πλέι-μέικερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σούπερ κίνηση από Ολυμπιακό! Φέρνει αντι-Πρίντεζη ο Μπαρτζώκας - Αμερικανός με καλό βιογραφικό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags