Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναικός: Ο Νίκος Παύλου σχολιάζει στο sportdog!
| 2020-05-12 10:40:00

"Σεισμός" στο μπάσκετ: "Καλάθης και Σλούκας στον Ολυμπιακό - Τελειώνει ο Σπανούλης - Σάρας για ΠΑΟ"

του Pick n' Scroll
"Σεισμός" στο μπάσκετ: "Καλάθης και Σλούκας στον Ολυμπιακό - Τελειώνει ο Σπανούλης - Σάρας για ΠΑΟ"

Ολυμπιακός - Παναθηναικός: Το όνομα του Καλάθη συνδέθηκε τις τελευταίες ώρες με τον Ολυμπιακό, έστω κι αν οι Πειραιώτες παρουσιάστηκαν ως παρατηρητές για την ώρα στις επαφές του Νικ με τον Παναθηναϊκό.

Ο Νίκος Παύλου σχολίασε στο sportdog το θέμα, τονίζοντας ότι οι Ερυθρόλευκοι είναι άδειοι πια στη θέση 1 ενώ στο ερώτημα Σλούκας ή Καλάθης στο λιμάνι απάντησε ότι θέλει και τους δύο!

Τέλος, αναφέρθηκε και σε πρόσφατο ρεπορτάζ που εμπλέκει τον Πρίφτη με τον πάγκο του Παναθηναϊκού, αν και κατά τον πεπειραμένο τεχνικό οι Πράσινοι θα πρέπει να πάνε σε μια λύση τύπου Σάρας. 

"Τέλεια λύση για Ολυμπιακό ο Καλάθης - Θα έκανε παπάδες φέτος στον ΠΑΟ αν..."

"Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στα οικονομικά σε όλες τις ομάδες, κι αυτός είναι ίσως ένας λόγος για το ρεπορτάζ που βάζει τον Ολυμπιακό δίπλα από το όνομα του Καλάθη. Σίγουρα ο Καλάθης είναι τέλεια λύση για τον Ολυμπιακό, θα είναι πολύ μεγάλη μεταγραφή αν γίνει, ενώ θα αποδυναμώσει και τον Παναθηναϊκό που θα πρέπει μετά να βρει έναν αντίστοιχο Καλάθη. Αλλά είναι και τι παίκτη θα του "κολλήσεις" του Καλάθη. Πρέπει να βρει παίκτη ισοϋψή τού Καλάθη όποια ομάδα τον έχει, με καλό μακρινό σουτ, θα έκανε παπάδες με έναν τέτοιο παίκτη ο Καλάθης φέτος. Αλλά ο Παναθηναϊκός δεν τον είχε", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση στο sportdog ο πεπειραμένος τεχνικός. 

"Τελειώνει ο Σπανούλης - Σλούκας και Καλάθης μαζί - Πώς θα τους έβαζα στην 5άδα"

Υποθετικό μεν, αλλά ο Ολυμπιακός θα γινόταν πανίσχυρος με τον Καλάθη, αν και στο ρεπορτάζ "παίζουν" και τα ονόματα των Σλούκα και Ντιλέϊνι. 

"Ο Ολυμπιακός έχει μένει άδειος στη θέση "1". Πλέον ο Σπανούλης τελειώνει, ποιος θα παίξει εκεί;  Δεν ξέρω η ιστορία με τον Σλούκα πού θα μπορούσε να κολλήσει για τον Ολυμπιακό. Βέβαια στον μόνο "1" που έχω εμπιστοσύνη από όσους ακούγονται, είναι στον Σλούκα για Ολυμπιακό. Είναι πώς θα δέσει το γλυκό σε μια ομάδα. Πάντως εγώ αν μπορούσα θα τους έπαιρνα και τους δύο στον Ολυμπιακό και τον Καλάθη και τον Σλούκα. Θα τους έβαζα και τους δύο να παίζουν στην ίδια πεντάδα. Ο Καλάθης είναι περισσότερο για το θέση "1" από ο,τι  ο Σλούκας, αλλά ο άλλος είναι διαφορετικός, θα σου βάλει και από κοντά και από μακριά πόντους. Έχει το μακρινό σουτ που ο Καλάθης δεν το επιχειρεί εύκολα". 

"Να πάρει Σάρας ο Παναθηναϊκός - Δεν ήταν κακός ο Πεδουλάκης, έφυγε γιατί..."

Τέλος, θέλω να μου πείτε την άποψή σας για το σενάριο που θέλει τον Πρίφτη να ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό, καθώς το όνομά του συνδέθηκε πρόσφατα ξανά με τους Πράσινους.

Παναθηναϊκός είναι δύσκολη ομάδα, μετά την εποχή Ομπράντοβιτς είναι πολύ δύσκολη. Για να μην πέσει σε λούπες και αλλάζει πάλι προπονητές κ.λπ., πρέπει να βρει ένα πολύ μεγάλο όνομα. Όπως είναι ο Σάρας για παράδειγμα, που είναι αποδεκτός από όλον τον κόσμο και από τον πρόεδρο. Δεν ήταν κακός ο Πεδουλάκης, αλλά με την πρώτη στραβή δεν δίνουν συγχωροχάρτι στον Παναθηναϊκό. Γι' αυτό λέω ότι είναι δύσκολος ο Παναθηναϊκός, δύσκολη ομάδα. Γι' αυτό και έχει αλλάξει τόσους προπονητές μετά τον Ομπράντοβιτς. Τώρα έφτασε η στιγμή για να βρει ηρεμία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με αυτόν υπογράφει ο Γιαννακόπουλος μέσα στην πανδημία και κλείνει στόματα - Διέρρευσε το όνομα!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags