Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έξυπνες βόμβες! Τα πρώτα ονόματα για τον αντι-Καλάθη
Μπάσκετ
| 2020-05-12 17:18:00

Έξυπνες βόμβες! Τα πρώτα ονόματα για τον αντι-Καλάθη - Παίρνει ξένο γκαρντ - Διπλό "χτύπημα"!

του Pick n' Scroll
Έξυπνες βόμβες! Τα πρώτα ονόματα για τον αντι-Καλάθη - Παίρνει ξένο γκαρντ - Διπλό "χτύπημα"!

Παναθηναϊκός: Εχουν πάρει φωτιά τα social media με τον Νικ Καλάθη και το πού θα συνεχίσει την καριέρα του. Χθες το βράδυ γράφτηκε ότι ο ομογενής γκαρντ αναμένεται να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό. Η αλήθεια δεν είναι μακριά, αλλά δεν είναι ακόμη σίγουρο ότι ο έμπειρος πλέι-μέικερ θα φύγει από το ΟΑΚΑ και το «τριφύλλι». 

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα του πει αυτά που είναι να του πει και θα δει τι τελικά θα γίνει. Σίγουρα, πάντως, ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να ακολουθήσει τον τελευταίο χρόνο συμβολαίου με τον Καλάθη, που κάνει λόγο για ένα ποσό πάνω από 2 εκατ. δολάρια. Το μπάτζετ θα κινηθεί σε πολύ πιο χαμηλά επίπεδα.

Αν τελικά ο Καλάθης τραβήξει για άλλες πολιτείες, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί σε ξένο για να καλύψει το κενό του. Έναν ξένο, όχι από τους ακριβούς. Οι «πράσινοι» θα ποντάρουν τη νέα χρονιά σε παίκτες που δεν είναι από το πρώτο ράφι,  αλλά που πιστεύουν ότι θα τους βγουν λαβράκια στο παρκέ.



Για τη θέση του αντι-Καλάθη, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός θα πάει σε παίκτες, όπως ο Λορέντζο Μπράουν του Ερυθρού Αστέρα, ο Νέιτ Γουόλτερς της Μακάμπι και ο Κέβιν Πάνγκος της Μπαρτσελόνα. Σε παίκτες, δηλαδή, παιγμένους, που, όμως, έχουν να αποδείξουν και πράγματα. Και θα πάει να πάρει δύο τέτοιους παίκτες, αφού και ο Ράις έχει πει ότι θα σταματήσει. 

Οι παίκτες, που προαναφέραμε, δεν είναι Καλάθης. Και γενικά Καλάθη δεν μπορείς να βρεις εύκολα και αν βρεις πρέπει να τον πληρώσεις πολύ ακριβά. Ο Παναθηναϊκός, όμως, πάει σε μία πιο λιτή οικονομική πολιτική και σε αυτή δεν χωράνε Καλάθης και Φριντέτ με τις απολαβές που είναι να παίρνουν. 

Περισσότερα πράγματα θα γίνουν γνωστά μόλις ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφασίσει να μιλήσει για την ΚΑΕ και το μέλλον της. Είναι, όμως, ξεκάθαρο ότι ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να είναι και πάλι πολύ ανταγωνιστικός, με άλλη πολιτική όμως.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέα "βόμβα" στον ΠΑΟ! Δεν φεύγει μόνο ο Καλάθης - Σκάει κι άλλη αποχώρηση πρωτοκλασάτου άσου!


 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags