Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο ψηλός που έκανε "όργια" γυρίζει στον Ολυμπιακό
| 2020-05-12 20:26:00

Ο ψηλός που έκανε "όργια" γυρίζει στον Ολυμπιακό - "Μπορεί να γίνει καλύτερος από τον Μιλουτίνοφ"!

του Pick n' Scroll
Ο ψηλός που έκανε "όργια" γυρίζει στον Ολυμπιακό - "Μπορεί να γίνει καλύτερος από τον Μιλουτίνοφ"!

Ολυμπιακός: Αποθεωτικά είναι τα ρεπορτάζ από την Ιταλία για τον Ίθαν Χαπ, που ανήκει στον Ολυμπιακό και αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Κρεμόνα, με αποτέλεσμα το sportdog να ψάξει λίγο το θέμα.

Γι' αυτό και μιλήσαμε με τον Κανέλλο Γαρμπή, που έπαιξε μπάσκετ τη φετινή αγωνιστική περίοδο στην Αβελίνο, και έχει εικόνα από τον Αμερικανό σέντερ του Ολυμπιακού.

Πώς αγωνίστηκε φέτος ο Χαπ; Μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της Ευρωλίγκας; Έχει τα προσόντα για να γίνει νέος Μιλουτίνοφ; Οι απαντήσεις στη συνέχεια της συνέντευξης... 

"Τρομερός ο Χαπ - Στοίχημα για τον Ολυμπιακό - Καλή η σωματοδομή"

Κανέλλο, ποια είναι η άποψή σου για τον Ίθαν Χαπ;

"Από όσο ξέρω πήγαινε πάρα πολύ καλά, είχε κοντά στους 18,5-19 ποντους μέσο όρο. Τον είδα σε ορισμένα παιχνίδια και ήταν τρομερός. Αναμφισβήτητα αποτελεί στοίχημα για τον Ολυμπιακό. Είναι όντως πολύ καλός παίκτης, αλλά είναι διαφορετική η πίεση στην Κρεμόνα και διαφορετική σε μια ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός".

Η σωματοδομή του φαίνεται εξαιρετικη.

"Ως σωματοδομή είναι καλή, από τη στιγμή που έχει παίξει σε Κολέγιο, ως αμερικανός, είναι σίγουρα σε καλή κατάσταση το σώμα του". 
"Να διαχειριστεί επιστροφή στον Ολυμπιακό - Μπορεί να γίνει καλύτερος από Μιλουτίνοφ".



Μπορεί να παίξει σε ομάδα με τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού;

"Είναι λίγο ερώτηση-παγίδα κατά κάποιον τρόπο αυτή, γιατί κατ' εμέ έχει τα φόντα γα να παίξει. Αλλά θα πρέπει να διαχειριστεί όλο αυτό που θα γίνει. Γιατί είναι διαφορετικό να είναι η ομάδα χτισμένη γύρω σου, γύρω από το δικό σου παιχνίδι, και διαφορετικό να πρέπει να βρεις τον ρόλο σου σε μια ομάδα. Σίγουρα, πάντως, η φετινή σεζόν του είναι διαβατηριο για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό".

Έχει ανοίξει μεγάλη κουβέντα στον Ολυμπιακό για τον αντι-Μιλουτίνοφ. Θεωρείς ότι ο Χαπ θα μπορούσε να δώσεις λύσεις ως αντι-Μιλουτίνοφ;

"Δεν ξέρουμε αν μπορεί να γίνει αντι-Μιλουτίνοφ. Για να τον είχε επιλέξει ο Ολυμπιακός, κάτι καλό θα είχε δει σε αυτόν. Μπορεί να γίνει και καλύτερος, άσχετα αν όντως ο Μιλουτίνοφ είναι ο καλύτερος. Κανείς δεν ξέρει την εξέλιξη που μπορεί να έχει. Σε κάθε περίπτωση διαθέτει όλα τα προσόντα για να κάνει καριέρα". 

Να κλείσουμε με τα δικά σου νέα;

"Είχα αρκετά καλή χρονια, με 21 πόντους μ.ο. σε 25 λεπτά. Μπήκαμε στη μάχη των πλέι οφ με την ομάδα μου, ήταν πολύ καλή η εμπειρία στην Αβελίνο. Ήταν πάρα πολύ οργανωμένη ομαδα, ο,τι ζήτησα μου το έδωσαν, δεν καθυστέρησαν τις πληρωμές. Με αγαπησαν. Προφανώς όπως και όλος ο κόσμος, στεναχωρηθήκαμε έτσι όπως τελείωσαν οι αγώνες και δεν καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Με ενδιαφέρει το ιταλικό πρωτάθλημα για να συνεχίσω, γιατί μου άρεσε ο τρόπος λειτουργίας τους. Είμαστε σε κάποιες επαφές με ομάδες από εκεί, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σούπερ κίνηση από Ολυμπιακό! Φέρνει αντι-Πρίντεζη ο Μπαρτζώκας - Αμερικανός με καλό βιογραφικό!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags