Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Γλέντι" Δημήτρη με Σπανούλη - Μένει στον ΠΑΟ, ποιους διώχνει
Μπάσκετ
| 2020-05-14 20:52:00

"Γλέντι" Δημήτρη με Σπανούλη - Μένει στον ΠΑΟ, ποιους διώχνει - Μάντζαρης και Σάρας... αντι-Καλάθης!

του Pick n' Scroll
"Γλέντι" Δημήτρη με Σπανούλη - Μένει στον ΠΑΟ, ποιους διώχνει - Μάντζαρης και Σάρας... αντι-Καλάθης!

Παναθηναϊκός: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επικοινωνιακά δεν έχει αντίπαλο. Τη μία μέρα έκανε unfollow τον Νικ Καλάθη, ξεσηκώνοντας σωρεία συζητήσεων και υποθέσεων και την επόμενη το unfollow το πήρε πίσω. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ακολούθησε και τον Βασίλη Σπανούλη στο instagram. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού δεν παίζεται σε αυτό το κομμάτι, κάτι που αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά.

Ο κόσμος της ομάδας αγωνιά για το μέλλον, για την παραμονή του Νικ Καλάθη, ρωτάει τα πάντα. Το πλέον σίγουρο είναι ότι ο Γιαννακόπουλος θα είναι δίπλα στην ομάδα. Ακόμη και στο ακραίο σενάριο να μην ασχολείται, τα χρήματα που είναι να βάλει, θα τα βάλει. Ως γνωστόν, όμως, δεν θα είναι πολλά. Δεν θέλει να υπάρχει στο ρόστερ Φριντέτ, δεν θέλει να υπάρχει Τόμας με 800.000 δολάρια, δεν θέλει να υπάρχει Καλάθης με 2.3 εκατ. δολάρια. Θέλει να έχει ένα όσο το δυνατόν μικρότερο μπάτζετ και ό,τι γίνει. 

Αλλωστε ο Γιαννακόπουλος και όχι μόνο αυτός θεωρεί ότι μπορεί να υπάρξει καλύτερη ομάδα από τη φετινή και με λιγότερα λεφτά. Και δεν έχει άδικο.

Με πυλώνες της ομάδας να είναι οι Παπαπέτρου, Παπαγιάννης και Μήτογλου. Και βέβαια ο Καλάθης αν μείνει. Από κει και πέρα θα αποκτηθούν 5 ξένοι όχι από το πάνω ράφι. Παίκτες, δηλαδή, σαν τον Φόστερ της Χάποελ Χολόν, σαν τον Νόκο της Αλμπα. Λέμε 5 και όχι 6, καθώς ο Γιαννακόπουλος θέλει να κρατήσει τον Μπέντιλ, που και φτηνός είναι και προσόντα έχει και πολλά περιθώρια βελτίωσης έχει.

Μένει να φανεί από κει και πέρα αν θα κάνει την κίνηση να πάρει τον Βαγγέλη Μάντζαρη, κάτι που δεν είναι απίθανο έτσι όπως διαμορφώνεται το σκηνικό.

Αν φύγει ο Καλάθης, ένας τρόπος θα υπάρχει ώστε οι Παναθηναϊκοί να μην ασχοληθούν καθόλου. Να έρθει ο Γιασικεβίτσιους. Αν γίνει αυτό, τότε ο Γιαννακόπουλος θα τους έχει κερδίσει όλους. Αλλά το να έρθει ο Σάρας στο «τριφύλλι» είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο.
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αν μείνει ο Δημήτρης στον ΠΑΟ, με αυτόν τον παικταρά υπογράφει - Θα ξενερώσει όλη η Ευρωλίγκα...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags