Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έτσι θα ξεχάσουν τον Καλάθη οι Παναθηναϊκοί
Μπάσκετ
| 2020-05-15 19:05:00

Έτσι θα ξεχάσουν τον Καλάθη οι Παναθηναϊκοί - Τι... ψήνει ο Δημήτρης - Δύο βόμβες από το NBA!

του Pick n' Scroll
Έτσι θα ξεχάσουν τον Καλάθη οι Παναθηναϊκοί - Τι... ψήνει ο Δημήτρης - Δύο βόμβες από το NBA!

Ο Παναθηναϊκός είναι μπροστά στο πολύ πιθανό ενδεχόμενο να χάσει τον Νικ Καλάθη. Ηδη αναφέρεται ότι η Μπαρτσελόνα τον έχει στο στόχαστρό της, ενώ το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού δεν έχει διαψευστεί. Την ίδια ώρα όλοι περιμένουν με αγωνία τι θα πει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη συνέντευξη Τύπου που θα κάνει τις επόμενες μέρες.

Στην περίπτωση που τελικώς ο Καλάθης τραβήξει για άλλες πολιτείες, ο Γιαννακόπουλος θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να κερδίσει επικοινωνιακά τις εντυπώσεις. Σε μία τέτοια περίπτωση θα πρέπει να φέρει ένα μεγάλο όνομα, όπως ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ώστε να καλύψει τα πάντα. Και να πίνουν όλοι μα όλοι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού νερό στο όνομά του. Κάτι τέτοιο, όμως, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Οι βλέψεις του Σάρας είναι πολύ διαφορετικές.

Ενας άλλος τρόπος να καλύψει τα πάντα είναι να πάει να πάρει τον Κώστα Σλούκα. Κι αυτό, όμως, είναι απίθανο. Αν είναι να πάρει τον Σλούκα, γιατί να μην κρατήσει τον Καλάθη, καθώς μιλάμε πάνω, κάτω για τα ίδια λεφτά;

Ίσως αν ρίξει το βλέμμα του στην Αμερική ο Γιαννακόπουλος να μπορέσει να κάνει κάτι. Να πάει, δηλαδή, και να φέρει και τον Θανάση και τον Αλεξ Αντετοκούνμπο. Αν μπορέσει να το κάνει αυτό, σίγουρα θα έχει πραγματοποιήσει ένα σημαντικό βήμα, ώστε να ζεστάνει και πάλι τον κόσμο. Τον Θανάση τον γουστάρει με τα χίλια ο λαός του Παναθηναϊκού. Ο Αλεξ από την άλλη είναι το μεγαλύτερο ελληνικό ταλέντο και ο επόμενος Αντετοκούνμπο που θα κάνει πράγματα στο ΝΒΑ.

Ο Γιαννακόπουλος είναι άνθρωπος των εκπλήξεων. Είναι πάνω από όλα της ουσίας, αλλά θέλει να το συνδυάζει και με εντυπωσιασμό. Και άνθρωποι που τον γνωρίζουν άριστα λένε ότι κι αυτή τη μάχη θα την κερδίσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτός είναι ο αντι-Φριντέτ στον ΠΑΟ - Απίθανο όνομα με 18 πόντους μ.ο. - Τον διάλεξε ο νέος κόουτς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags