Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Κώστας Παταβούκας σχολίασε το ενδεχόμενο να πιάσει Λιμάνι ο Νικ Καλάθης.
| 2020-05-17 10:05:00

Απίθανος Παταβούκας: "Αυτόν θέλω για προπονητή στον ΠΑΟ - Δεν παίρνει Καλάθη ο Ολυμπιακός"!

του Pick n' Scroll
Απίθανος Παταβούκας: "Αυτόν θέλω για προπονητή στον ΠΑΟ - Δεν παίρνει Καλάθη ο Ολυμπιακός"!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Σε όλα τα θέματα της παναθηναϊκής επικαιρότητας αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στο sportdog ο Κώστας Παταβούκας, καθώς οι Πράσινοι φαίνεται ότι έχουν σημαντικά ανοιχτά μέτωπα στο ρόστερ (Καλάθης, Παπαπέτρου), ενώ ακόμα δεν έχουν βρει τον προπονητή για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

"Έγκλημα αν το αγνοήσει η διοίκηση - Πλήγμα για Καλάθη - Τίμιο να θέτεις στόχους"

"Άνοιξε η κουβέντα για την παραμονή τού Καλάθη στο πλαίσιο της καινούργιας πραγματικότητας για την οικονομία γενικότερα και, φυσικά, για τον αθλητισμό. Τα δεδομένα είναι διαφορετικά πλέον και πάνω σε αυτά οφείλουν οι ομάδες να προγραμματίσουν το μέλλον τους. Από τη στιγμή που δεν ξέρεις τι θα γίνει με τα διαρκείας, με τους χορηγούς, τα εισιτήρια των αγώνων, με ποιους όρους θα γίνονται οι αγώνες; Θα είναι έγκλημα να τα αγνοήσει κάποια διοίκηση αυτά τα θέματα. Κάπως έτσι άνοιξε το θέμα του Καλάθη", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο παλαίμαχος άσος.

Αν αποχωρήσει ο Καλάθης το πλήγμα αγωνιστικά θα είναι μεγάλο για τον Παναθηναϊκό.

"Έτσι είναι, φυσικά. Αλλά τα νέα δεδομένα οφείλεις να τα λάβεις υπόψη σου στο νέο ρόστερ. Μοιραία ανοίγουν συζητήσεις που δεν θα ήθελες. Αγωνιστικά είναι πλήγμα αν φύγει, αλλά σε μια τέτοια περίπτωση θα έχουν επαναπροσδιοριστεί οι στόχοι της ομάδας. Το να θέτεις ξεκάθαρα ποιοι είναι οι στοχοι, είναι τίμιο". 

"Αν δεν μπορεί ο Παναθηναϊκός, δεν μπορεί ούτε ο Ολυμπιακός"

Θεωρείτε ότι μπορεί να γίνει νέος Σπανούλης;

"Θα είναι τρομερή υπέρβαση για τον Ολυμπιακό να αποκτήσει τον Καλάθη, καθώς βρίσκεται μέσα στα ίδια δεδομένα με τον Παναθηναϊκό. Δεν ισχύουν άλλα δεδομένα για τον Ολυμπιακό. Έχει κόστος και θα είναι υπέρβαση, αλλά θεωρώ ότι αν ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να τον κρατήσει τότε και ο Ολυμπιακός δεν θα μπορεί να αποκτήσει". 

"Ισχυρή προσωπικότητα ο Τζέιμς - Δεν είναι άσχημη επιλογή ο Βόβορας"

Το όνομα του Μάικ Tζέιμς έχει επιστρέψει στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, κυρίως λόγω κάποιων δηλώσεών του. Θα ήταν μια καλή λύση, ειδικά αν αποχωρούσε ο Καλάθης;

"Αναμφισβήτητα είναι ισχυρή προσωπικότητα και αγωνιστικά είναι παίκτης που ελκύει. Από την άλλη όλα σχετίζονται με το τι θέλει να έχει ο Παναθηναϊκός. Τι ομάδα θέλει να φτιάξει και τους στόχους του. Ποιος είναι ο σχεδιασμός του δηλαδή".

Tα ρεπορτάζ που θέλουν και τον Παπαπέτρου να ενδιαφέρει διάφορες ομάδες του εξωτερικού;

"Κι εγώ τα βλέπω, τα διαβάζω. Είναι η εποχή που είναι χειρότερη από τον Αύγουστο αυτή εδώ. Οι ειδήσεις είναι ελάχιστες και χωρίς να υπάρχει αγωνιστικό πρόγραμμα είναι πολύ εύκολο να βγουν φήμες. Προφανώς ο Παπαπέτρου είναι παίκτης που θα μπορούσε να απασχολήσει το μεγαλύτερο ποσοστό των ευρωπαϊκών ομάδων. Μοιραία βγαίνουν αυτές οι φήμες". 

Τέλος, θα ήθελα να μου πείτε την άποψή σας για το νέο τεχνικό του Παναθηναϊκού. Στο ρεπορτάζ υπάρχουν ονόματα που εκκινούν από τον Βόβορα και φτάνουν μέχρι τον Σάρας.

"Δεν είναι άσχημη επιλογή ο Βόβορας, κλήθηκε σε στιγμές ανάγκης να ηγηθεί και τα κατάφερε. Καθόλου άσχημη επιλογή αν προκριθεί το μοντέλο για τη δημιουργία μιας καλή ομάδας που σχεδιάζει το μέλλον της. Ο Σάρας, από την άλλη, είναι το πιο καυτό όνομα σε ανερχόμενους προπονητές, έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στη Ζαλγκίρις, αλλά αυτές είναι φιλολογικές συζητήσεις για την ώρα. Αλλά φαντάζομαι ότι θα ήθελε να δουλέψει με πιο ισχυρό ρόστερ αν αποχωρήσει από τη Ζαλγκίρις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη Γιαννακόπουλου σε οπαδό του ΠΑΟ - Αυτό θα κάνει με την ΚΑΕ - Συνταρακτική εξέλιξη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags