Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Νέα βόμβα στον ΠΑΟ μετά τον Καλάθη
Μπάσκετ
NBA
| 2020-05-18 19:48:00

Νέα βόμβα στον ΠΑΟ μετά τον Καλάθη - Έλληνας άσος "φλερτάρει" με το NBA - Απίθανο ποιος είναι!

του Pick n' Scroll
Νέα βόμβα στον ΠΑΟ μετά τον Καλάθη - Έλληνας άσος "φλερτάρει" με το NBA - Απίθανο ποιος είναι!

Παναθηναϊκός: Ο Νικ Καλάθης είναι κοντά στην πόρτα αποχώρησης του Παναθηναϊκού. Δεν είναι κάτι οριστικό, αλλά είναι το πιο πιθανό με τα δεδομένα, που υπάρχουν. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και η οικογένειά του έχουν δώσει πάνω από 300 εκατ. ευρώ από την τσέπη τους τα 33 χρόνια που βρίσκονται στο «τριφύλλι», αλλά κάποια στιγμή έρχεται και η ώρα για άμυνα.

Ο Παναθηναϊκός έχει γνωστοποιήσει στον Καλάθη τι του δίνει, αλλά ο ομογενής σούπερ σταρ είναι φυσιολογικό να ψάξει για περισσότερα. Το πιθανότερο είναι να τα βρει στην Ισπανία και τη Ρωσία. Για τον Ολυμπιακό οι πιθανότητες είναι ελάχιστες.

Για τον Ιωάννη Παπαπέτρου έχουν επίσης αναφερθεί διάφορα πράγματα για το μέλλον του. Και ο Παπαπέτρου έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Κι αυτό που φαίνεται σίγουρο είναι ότι δεν θα πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας. Το πιο πιθανό είναι να συνεχίσει να φοράει τα πράσινα. Κρατάμε ένα παράθυρο μήπως υπάρξει κάτι από το ΝΒΑ. Γιατί υπάρχουν 2-3 ομάδες που κατά καιρούς έχουν εκφράσει ενδιαφέρον. Όχι, βέβαια, για βασικό, αλλά για το βάθος του πάγκου τους.

Παλιότερα οι Μπόστον Σέλτικς ήταν εκείνοι που είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για τον 26χρονο διεθνή φόργουορντ. Τώρα είναι άλλες ομάδες, που έχουν ρωτήσει για την περίπτωσή του με τους Χιούστον Ρόκετς να φημολογείται ότι είναι μία από αυτές.

Τι θα γίνει, ο χρόνος θα δείξει, αν και δύσκολα αυτό το καλοκαίρι θα μετακινηθεί ο Παπαπέτρου. Το καλοκαίρι του 2021 μένει ελεύθερος και τότε θα αναζητήσει την καλύτερη δυνατή λύση για το μέλλον του, εκτός αν ο Γιαννακόπουλος τον έχει προλάβει και τον έχει πείσει να μείνει κι άλλο στο ΟΑΚΑ, με νέο συμβόλαιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διέρρευσε πριν από λίγο - Σε ποιον "δίνει" την ΚΑΕ ο Γιαννακόπουλος - Σοκαρισμένος ο κόσμος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags