Facebook Pixel Δημήτρης Ιτούδης - ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ο πρόεδρος Αντρέι Βατούτιν μίλησε για τη δικαίωση να συνεχίσει στην άκρη τού πάγκου ο Έλληνας τεχνικός
| 2020-05-19 15:57:00

Απίθανη ατάκα Βατούτιν για Ιτούδη: "Απαίτησαν την απόλυσή του - Έκλαψε ο Δημήτρης όταν..."!

Sportdog Team
Απίθανη ατάκα Βατούτιν για Ιτούδη: "Απαίτησαν την απόλυσή του - Έκλαψε ο Δημήτρης όταν..."!

Δημήτρης Ιτούδης - ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ο πρόεδρος Αντρέι Βατούτιν μίλησε για τη δικαίωση να συνεχίσει στην άκρη τού πάγκου ο Έλληνας τεχνικός.  

«Ίσως να μην θυμάμαι πολύ καλά, αλλά νομίζω πως δεν έκλαψα μετά τη νίκη στην Βιτόρια. Ο Ιτούδης έκλαψε, εγώ ήμουν απόλυτα ευτυχής εκείνη την ώρα. Ήμουν πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε, καθώς και δικαιωμένος για τον Ιτούδη. Αν θυμάστε, το 2018 μετά την ήττα από την Ρεάλ στον ημιτελικό, η ομάδα αντιμετώπισε τόση πίεση που ήταν δύσκολο να τη διαχειριστούμε.

Πολλοί ήταν αυτοί που απαιτούσαν... αίμα, την απόλυση του Ιτούδη. Δεν ήταν εύκολο για εμάς, κάναμε ένα διάλειμμα για να ηρεμήσουμε. Τελικά, η ζωή έδειξε ότι κάναμε τη σωστή επιλογή με το να μην προχωρήσουμε σε αλλαγές. Κρατήσαμε τον Δημήτρη, κρατήσαμε παίκτες-κλειδιά, βελτιωθήκαμε και νικήσαμε. Ήταν ωραίο που είδαμε την στρατηγική μας να αποδίδει. Ήταν η αγαπημένη μου ομάδα» είπε ο ισχυρός άνδρας των Ρώσων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags