Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Πακέτο Σλούκας-Καλάθης στον Ολυμπιακό
Μπάσκετ
| 2020-05-21 17:06:00

Πακέτο Σλούκας-Καλάθης στον Ολυμπιακό - Τι θα κάνει ο Γιαννακόπουλος - "Αρπαγή" του Ντόρσεϊ!

του Pick n' Scroll
Πακέτο Σλούκας-Καλάθης στον Ολυμπιακό - Τι θα κάνει ο Γιαννακόπουλος - "Αρπαγή" του Ντόρσεϊ!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Αυτό που ακούγεται τις τελευταίες ώρες είναι ότι το θέμα του Κώστα Σλούκα με τον Ολυμπιακό είναι σε καλό δρόμο. Γράψαμε άλλωστε προχθές για τη φημολογία περί ραντεβού των Πειραιωτών με τον ατζέντη του διεθνούς παίκτη, Παναγιώτη Καπάζογλου. 

Κάποιοι, όχι πολλοί, λένε ότι ο Ολυμπιακός θέλει και τον Σλούκα και τον Καλάθη μαζί. Να κάνει, δηλαδή, δικό του το δίδυμο της Εθνικής. Αλλά κάτι τέτοιο μοιάζει πολύ μακρινό. Και σχεδόν απίθανο. Και οικονομικά, αλλά και επειδή εκτός των άλλων δεν θα αφήσει ο Γιαννακόπουλος να πάει το μεγάλο του αστέρι στο ΣΕΦ. 

Και άλλωστε το αφεντικό του Παναθηναϊκού δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα για την επόμενη μέρα της ομάδας του. Πολλά ακούγονται και γράφονται, αλλά μέχρι να μιλήσει το μεγάλο αφεντικό, δεν πρέπει να παίρνουμε τίποτα δεδομένο.

Πάντως, όσον αφορά στον Ολυμπιακό, οι ίδιοι αναφέρουν στις μεταξύ τους συζητήσεις ότι θα είναι ευτυχισμένοι αν πάρουν τον Σλούκα. Θεωρούν ότι παίρνοντας τον Σλούκα, το χτίσιμο της ομάδας τους γίνεται πολύ εύκολο από κει και πέρα.

Και αν δεν πάρουν δεύτερο πολύ ακριβό γκαρντ, θα ρίξουν λεφτά για έναν πολύ δυνατό ψηλό. Με τον πρώτο τους στόχο να είναι ο Αντονι Γκιλ της Χίμκι. Έναν παίκτη που τον είχε ανακαλύψει ο Γιώργος Μπαρτζώκας και τον οποίο πιστεύουν στον Πειραιά ότι θα τον εκτινάξουν ακόμη πιο πολύ.

Για δεύτερο γκαρντ, «παίζει» πολύ η περίπτωση του Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο ομογενής γκαρντ δεν μπορεί να φύγει από τη Μακάμπι παρά μόνο για το ΝΒΑ. Πιέζει, όμως, τους Ισραηλινούς να του δώσουν επέκταση συμβολαίου, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει. Και αν δεν γίνει η επέκταση, δεν αποκλείεται οι δρόμοι τους να χωρίσουν και κάπου εκεί να μπει ο Ολυμπιακός.

Τα όνειρα των Αγγελόπουλων για την επόμενη χρονιά είναι πολύ μεγάλα και φτάνουν μέχρι και την τέταρτη Ευρωλίγκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ασταμάτητοι Αγγελόπουλοι! Φέρνουν κι άλλον παίκτη Ευρωλίγκας - Επιλογή Μπαρτζώκα - 44% τρίποντο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags