Facebook Pixel Παναθηναϊκός – Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Έχει ήδη προπονητή ο ΠΑΟ! Απρόβλεπτος Γιαννακόπουλος - Ανατροπή με Καλάθη - Θέλει 30 παίκτες!
Μπάσκετ
| 2020-05-23 15:37:00

Έχει ήδη προπονητή ο ΠΑΟ! Απρόβλεπτος Γιαννακόπουλος - Ανατροπή με Καλάθη - Θέλει 30 παίκτες!

του Pick n' Scroll
Έχει ήδη προπονητή ο ΠΑΟ! Απρόβλεπτος Γιαννακόπουλος - Ανατροπή με Καλάθη - Θέλει 30 παίκτες!

Παναθηναϊκός – Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Λίγες ώρες έμειναν (τη Δευτέρα βγαίνει η απόφαση), ώστε να μάθουμε αν θα συνεχιστεί ή όχι η Ευρωλίγκα. Εκτιμήσεις δεν μπορούν να γίνουν, καθώς η κατάσταση μοιάζει σε τεντωμένο σχοινί. Εντεκα είναι οι βασικοί μέτοχοι της Ευρωλίγκας και αυτοί θα βγάλουν το πόρισμα.

Αν πάρουμε το ενδεχόμενο ότι δεν θα συνεχιστεί η διοργάνωση, θα αρχίσει να παίρνει μπροστά ο Παναθηναϊκός. Θα μάθουμε λογικά τις προθέσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ώστε να ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα. Αν, δηλαδή, θα βάλει τα λεφτά που είναι να βάλει και θα βγει άλλος μπροστά (ο Μάνος Παπαδόπουλος), αν θα μείνει ο Νικ Καλάθης ή όχι, αν προπονητής θα είναι ο Γιώργος Βόβορας. Αυτά είναι τα βασικά θέματα. Τα υπόλοιπα θα είναι εύκολα.

Ο Βόβορας ενεργεί ως προπονητής του Παναθηναϊκού. Μιλάει με ατζέντηδες και χτίζει αυτός την ομάδα. Πάντα, όμως, πρέπει να κρατάμε ένα μικρό παράθυρο ανοιχτό, γιατί ο Γιαννακόπουλος είναι απρόβλεπτος.

Ο Νικ Καλάθης είναι με το ένα πόδι στην πόρτα της εξόδου, μάλιστα η φημολογία τον θέλει να πηγαίνει στην Μπαρτσελόνα. Και σε αυτή τη περίπτωση, πρέπει να κρατάμε μία μικρή πισινή, καθώς το αφεντικό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι άνθρωπος που δεν θέλει να πέφτει αμαχητί.

Οσον αφορά στο ρόστερ, το υπάρχον προπονητικό τιμ έχει συγκεντρώσει στοιχεία για τους παίκτες, που ενδιαφέρουν τον Παναθηναϊκό. Τα ονόματα που έχουν συγκεντρώσει, είναι περίπου 30 και από εκεί θα γίνει η επιλογή αν προπονητής θα είναι ο Βόβορας. Αν θα είναι άλλος, ενδεχομένως να έχει δική του λίστα παικτών από όπου και θα κάνει τις επιλογές.

Ο Χέρμανσον της Αλμπα, ο Φόστερ της Χολόν, ο Χάρισον της Χίμκι και ο Νόκο της Αλμπα είναι ορισμένοι από τους παίκτες που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον του Βόβορα και των συνεργατών του. Αν τελικώς θα είναι ο Βόβορας, πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι τουλάχιστον ένας από αυτούς που αναφέραμε, θα φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού. Μέσα σε όλα, όλα δείχνουν ότι ο Μπεν Μπέντιλ θα συνεχίσει και του χρόνου στα πράσινα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε η ΒΟΜΒΑ: Αυτή είναι η κορυφαία ομάδα που… έκλεισε τον Καλάθη; Τι θα κάνει ο ΠΑΟ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags