Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ατάκες-φωτιά για Γκιλ και Ολυμπιακό - "Δεν χτυπάει με αυτόν Final4"
| 2020-05-23 22:08:00

Ατάκες-φωτιά για Γκιλ και Ολυμπιακό - "Δεν χτυπάει με αυτόν Final4" - Γιατί τον "τελείωσε" η Χίμκι

του Pick n' Scroll
Ατάκες-φωτιά για Γκιλ και Ολυμπιακό - "Δεν χτυπάει με αυτόν Final4" - Γιατί τον "τελείωσε" η Χίμκι

Ολυμπιακός: Ο Άντονι Γκιλ είναι ένας παίκτης που απασχολεί τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για έναν παίκτη που αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5», έχοντας φέτος μέσο όρο 8,3 πόντους, 4,5 ριμπάουντ σε 18,4 λεπτά ανά αγώνα στην Ευρωλίγκα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον γνωρίζει καλά! Ο Έλληνας τεχνικός ήταν ο άνθρωπος που τον εντόπισε το καλοκαίρι του 2017 στο summer league του ΝΒΑ και τον βοήθησε μέσω της Χίμκι να φτάσει σε ένα νέο επίπεδο. Συν τοις άλλοις ο ατζέντης του, Στάνισλαβ Ρίζοφ, εργάζεται στο γραφείο που εκπροσωπεί και τον προπονητή του Ολυμπιακού.

Ο Νίκος Λινάρδος μιλώντας στο sportdog εξέφρασε την άποψη του για τον παίκτη. «Είναι μία καλή λύση για τον Ολυμπιακό από την ευρωπαϊκή αγορά. Σύμφωνα με όσα έδειξε φέτος με τη Χίμκι μπορεί να βοηθήσει στο σκορ. Απ' ότι καταλαβαίνω και αφουγκράζομαι ο Ολυμπιακός κάνει ένα restart. Κοιτάει να βρει οικονομικότερους παίκτες και να ρίξει λίγο το μπάτζετ», ήταν το πρώτο του σχόλιο.

Ο Ολυμπιακός επικοινωνεί ότι θα στοχεύσει πιο δυνατά για το Final 4. Το ενδεχόμενο πιθανής απόκτησης του 27χρονου Αμερικανού είναι προς αυτήν την κατεύθυνση; «Ο Ολυμπιακός πάντα έχει βλέψεις για Final 4 και πάντα πρέπει να σκέφτεται έτσι. Το θέμα είναι, τι θα κάνουν και οι υπόλοιπες ομάδες. Νομίζω ότι και η προσθήκη του Λαρεντζάκη θα δώσει μεγάλο κίνητρο στον ίδιο να παίξει στον Ολυμπιακό και σε μία μεγάλη διοργάνωση. Οι κινήσεις που προσπαθεί να κάνει αυτήν τη στιγμή η ομάδα είναι σημαντικές. Δεν μπορώ να πω όμως κατηγορηματικά, ότι η προσθήκη του νέου Αμερικανού θα είναι το Α και το Ω για να χτυπήσει ο Ολυμπιακός την τετράδα. Είναι πολύ νωρίς να το πούμε αυτό», απαντά.

Το γεγονός ότι είναι επιλογή του Μπαρτζώκα δίνει credits στην υπόθεση; «Τον ξέρει καλά. Γνωρίζει τον χαρακτήρα του, τα θετικά του στοιχεία. Θεωρώ ότι όταν επιλέγεις έναν παίκτη από ένα πρωτάθλημα που έχεις περάσει, αυτό είναι ένα πλεονέκτημα σε σχέση με το να συνεργαστείς με κάποιον παίκτη που δεν τον ξέρεις τόσο καλά. Ο Γιώργος είναι πάντα πολύ μετρημένος και σωστός στις επιλογές του», υποστηρίζει ο έμπειρος τεχνικός μιλώντας στο sportdog.

Για την υπόθεση μίλησε πρόσφατα στον ρωσικό Τύπο ο ατζέντης του Γκιλ, ο οποίος δεν εξεπλάγη με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. «Πόσο πιθανή είναι να γίνει αυτή η μεταγραφή το καλοκαίρι είναι λάθος να το εκτιμήσω. Όμως είναι προφανές πως ο χρόνος συμμετοχής του Γκιλ με τον Κουρτινάιτις μειώθηκε και έπαψε να είναι το δεύτερο βιολί στην ομάδα. Αυτό είναι φυσιολογικό, κάθε προπονητής έχει τις δικές του προτιμήσεις», ήταν τα λόγια του Στάνισλαβ Ρίζοφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίθανη εξέλιξη: Κοινό μέτωπο Αγγελόπουλων με Γιαννακόπουλο - Δεν ξανάγινε - Γιατί συμμάχησαν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags