Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Χρήστος Μυριούνης: Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στην περίπτωση του Μάνου Παπαδόπουλου
| 2020-05-24 13:00:00

Βόμβες Μυριούνη: "Να φύγουν όλοι οι ξένοι - Δε γίνεται με Τόμας - Σάρας... χθες - Τι λες ρε Πιτίνο"!

του Pick n' Scroll
Βόμβες Μυριούνη: "Να φύγουν όλοι οι ξένοι - Δε γίνεται με Τόμας - Σάρας... χθες - Τι λες ρε Πιτίνο"!

Παναθηναϊκός - Χρήστος Μυριούνης: Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στην περίπτωση του Μάνου Παπαδόπουλου, που φαίνεται ότι θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες στον Παναθηναϊκό ο Χ. Μυριούνης.

Ο παλαίμαχος άσος, που έχει ζήσει μέρες δόξας με τους Πράσινους, μίλησε ακόμα για τη παρουσία τού Πιτίνο στην ομάδα, το νέο προπονητή που πρέπει να έρθει αλλά και την πιθανότητα να πάει στον Ολυμπιακό ο Νικ Καλάθης. 

"Ο Μάνος μπορεί να κάνει και τον προπονητή - Απογοητευμένος με Πιτίνο"

Κύριε Μυριούνη, το όνομα του Μάνου Παπαδόπουλου βρέθηκε στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού ως απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να του δώσει ακόμα περισσότερες εξουσίες στην ΚΑΕ. Ποια είναι η άποψή σας για το θέμα;

"Ο Μάνος είναι άνθρωπος που είναι παραπάνω από γέννημα-θρέμα Παναθηναϊκός, ξέρει τα πράγματα καλύτερα από τον καθένα. Μπορεί να καταφέρει τα πάντα, αν ισχύει αυτό που ακούγεται. Δε νομίζω ότι θα αποστασιοποιηθεί τόσο πολύ ο Γιαννακόπουλος βέβαια. Είναι γνωστό ότι ο Μάνος μπορεί να διαχειριστεί τον Παναθηναϊκό, αυτός τρέχει την ομάδα από την εποχή των συγχωρεμένων Γιαννακόπουλων. Ο Μάνος είναι ο Παναθηναϊκός. Ξέρει πώς λειτουργεί ο Παναθηναϊκός, θα μπορούσε να κάνει και τον προπονητή ακόμα, αν θέλουμε να κάνουμε λίγη πλάκα".

Μια και μιλάτε για προπονητή, ποια είναι η αποψή σας για την αποχώρηση του Ρικ Πιτίνο από την ομάδα; 

"Έχω πέσει από τα σύννεφα με αυτόν τον άνθρωπο, από την πρώτη χρονιά κάτι δεν μου άρεσε μαζί του. Δεν λέω, είναι μύθος στο μπάσκετ προπονητικά, αλλά κάπου δεν κολλάνε αυτά που λέει και κάνει. Τον σέβομαι για όσα είχε καταφέρει πριν πολλά χρόνια, αλλά το ελληνικό μπάσκετ υπήρχε και πριν από αυτόν. Ο Πιτίνο ήρθε λες και περιμέναμε εκείνον να μας μάθει μπάσκετ. Έχουν περάσει τεράστια ονόματα από το ελληνικό μπάσκετ, θεωρώ ότι είναι λάθος που ασχολούμαστε μαζί του. Πάλι τις προάλλες έλεγε ότι δεν ήθελε να προπονήσει τον Παναθηναϊκό δεύτερη φορά. Έχω απογοητευτεί από τη συμπεριφορά και τις δηλώσεις του. Δεν τον αμφισβητώ ως προπονητή, είναι μέλος του Hall of Fame, αλλά έχω απογοητευτεί από εκείνον".

"Μακάρι να έρθει ο Σάρας - Λάθος Καλάθη να πάει στον Ολυμπιακό" 

Η άποψή σας για τον νέο προπονητή που θα πρέπει να έχει ο Παναθηναικός; Ακούγονται ονόματα από τον Βόβορα και τον Παπαθεοδώρου, μέχρι τον Σάρας.  

Παναθηναϊκός είναι από το 2012 εκτός Final 4. Έχουν αλλάξει τόσοι προπονητές, δεν ξέρω πώς λειτουργούν στην ομάδα γιατί δεν είμαι μέσα στην ομάδα. Αλλά δεν μπορεί να φταίνε, συνεχώς, οι προπονητές. Κάτι άλλο πρέπει να γίνει. Κατά την άποψή μου θα πρέπει να πάρει τα κλειδιά τής ομάδας ένας προπονητής και να κάτσει για χρόνια. Όπως είχε συμβεί και με τον Oμπράντοβιτς, να πάρει τα κλειδιά και να χτίσει από την αρχή, με υπομονή, που δυστυχώς δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να έχει μεγάλο όνομα στον πάγκο του, είναι η μεγαλύτερη ομάδα τα τελευταία 30 χρόνια στο μπάσκετ. Πρέπει αυτός που θα έρθει να μεγάλος προπονητής τύπου Ομπράντοβιτς, μακάρι να ερχόταν ο Σάρας. Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θέλει να έρθει και να μπλέξει στο ελληνικό μπάσκετ, γιατί δεν υπάρχει ελληνικό μπάσκετ". 

Το σενάριο για τον Καλάθη και τον Ολυμπιακό πώς το σχολιάζετε;

"Πολλά θα ακούσουμε όλο το καλοκαίρι, το θεωρώ απίθανο μετά από όσα έχει ζήσει τον Παναθηναϊκό, μπορεί να πάει σε όποια ευρωπαϊκή ομάδα θέλει. Θα είναι λάθος να επιλέξει τον Ολυμπιακό, εφόσον ξέρουμε την αντιπαλότητα. Από τη στιγμή που έχει επιλογές για μεγάλες ομάδες, μπορεί να πάει όπου θέλει, θα είναι λάθος να πάει στον Ολυμπιακό".

"Να φύγουν όλοι οι ξένοι - Δεν γίνεται να είναι καλύτερος ξένος ο Τόμας"

Το σενάριο για τον Παπαπέτρου και πιθανή αποχώρηση;

"Θεωρώ ότι ούτε ο Καλάθης ούτε ο Παπαπέτρου θα φύγουν. Οι ξένοι πρέπει να φύγουν όλοι, κανείς δεν έδειξε να είναι για το επίπεδο του Παναθηναϊκού. Και ο Τόμας που ξεχώρισε, δεν είναι παίκτης μεγάλου βεληνεκούς, δεν γίνεται να είναι αυτός ο καλύτερος ξένος σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Αλλά θα πρέπει πρώτα να έρθει ένας προπονητής, για να πάρει τα κλειδιά και να δει πώς θέλει να χτίσει την ομάδα, με ποιους παίκτες". 

Τέλος, πείτε μου δύο λόγια για τα δικά σας νέα;

"Είμαι προπονητής που ψάχνω κάποια καλή λύση από ομάδες για να εργαστώ ξανά. Είναι δύσκολα στο ελληνικό μπάσκετ, ευελπιστώ μέσα στο καλοκαίρι πως κάτι θα βρω, γιατί είμαι εκτός και ήρθε η ώρα για να επιστρέψω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μολότοφ! "Κλέβει" γκαρντ από τη λίστα τού ΠΑΟ ο Μπαρτζώκας - 15.9 πόντους - Θα "τρελαθεί" ο Δημήτρης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags