25/05/20 - 12:53

Εξελίξεις στη Euroleague - Ακόμα μια πόλη για την διεξαγωγή των αγώνων- Ποιες είναι στη λίστα

Sportdog Team
Εξελίξεις στη Euroleague - Ακόμα μια πόλη για την διεξαγωγή των αγώνων- Ποιες είναι στη λίστα
333views

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Και η Μαγιόρκα θέλει να φιλοξενήσει τους εναπομείναντες αγώνες τόσο για την Euroleague όσα και για το Eurocup.

Αυτήν την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η συνάντηση των μελών της διοργανώτριας αρχής προκειμένου να αποφανθεί εάν θα διακοπεί η χρονιά ή ένα θα συνεχιστούν οι αγώνες.

Μετά τις Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βελιγράδι, Κάουνας-Βίλνιους, Τελ Αβίβ και Κωνσταντινούπολη, την δική της υποψηφιότητα κατέθεσε και η Μαγιόρκα, θέλοντας να αξιοποιήσει το γεγονός πως το νησί έχει ελάχιστα κρούσματα κορωνοϊού.

Η πρόταση, κατατέθηκε σήμερα το πρωί και μεταξύ άλλων αναφέρει αρχικά: «Οι τρεις διοικήσεις των νησιών, ανέπτυξαν τις τελευταίες εβδομάδες μια κοινή προσπάθεια να παρουσιάσουν αυτήν την υποψηφιότητα με τη βοήθεια της Ομοσπονδίας Μπάσκετ. Ο στόχος είναι τα Νησιά να φιλοξενήσουν ένα από τα κύρια αθλητικά γεγονότα της χρονιάς, καθώς προσφέρουν όλες τις εγγυήσεις υγιεινή, οργανωτική, οικονομική και επιχειρησιακή για να οργανώσει μια εκδήλωση αυτών των χαρακτηριστικών».

Και συνεχίζει ως εξής: «Σε περίπτωση που επιλεχθεί η πρότασή μας, διαθέτουμε αθλητικές εγκαταστάσεις αποδεδειγμένης εμπειρίας και υψηλότερου επιπέδου, όπως το «Velodrom Illes Balears», θα τεθούν στη διάθεση της Ευρωλίγκα Μπάσκετ και το δημοτικό γυμναστήριο «Sports Son Moix» ως τόπους παιχνιδιού. Τέλος, ο δήμαρχος της Πάλμα, Χοσέ Χίλα, πιστεύει ότι: «για την Πάλμα είναι μια ευκαιρία να φιλοξενήσει τις δύο διοργανώσεις. Έχουμε μια υπέροχη πόλη που έχει την ικανότητα να φιλοξενήσει ένα συμβάν αυτών των διαστάσεων, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το κάνουμε πραγματικότητα».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τις κορυφαίες ομάδες και σπόρ, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ