Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Εξηγήσεις Μπερτομέου για Γιαννακόπουλο - "Γι’ αυτό διαφώνησε ο Παναθηναϊκός"
Μπάσκετ
| 2020-05-25 18:16:00

Εξηγήσεις Μπερτομέου για Γιαννακόπουλο - "Γι’ αυτό διαφώνησε ο Παναθηναϊκός"

Sportdog Team
Εξηγήσεις Μπερτομέου για Γιαννακόπουλο - "Γι’ αυτό διαφώνησε ο Παναθηναϊκός"

Παναθηναϊκός: Ο Τζόρντι Μπερτομέου παραχώρησε συνέντευξη Τύπου αναφορικά με την απόφαση για οριστική διακοπή της Euroleague.

Μεταξύ άλλων, ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργάνωσης ρωτήθηκε για τη διαφωνία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στη σημερινή Γενική Συνέλευση αναφορικά με την απόφαση για διακοπή δίχως να διευκρινιστεί το τι μέλλει γενέσθια με τα έσοδα των ομάδων.

Ο Μπερτομέου, πάντως, υποστήριξε πως δεν υπήρξε διαφωνία για την ακύρωση της σεζόν με τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού, τονίζοντας ότι απλώς εξέφρασε τις σκέψεις του για τις οικονομικές επιπτώσεις της απόφασης και πως θα υπάρξει χρόνος να συζητηθεί διεξοδικά το ζήτημα στο μέλλον.

«Δεν θυμάμαι τον Δημήτρη να εκφράζει αμφιβολίες για την διαύγεια. Εξέφρασε ανησυχίες για τις οικονομικές συνέπειες. Σήμερα όλες οι ομάδες συμφώνησαν ότι δεν ήταν το βασικό θέμα. Οι ομάδες δεν πιστεύουν ότι πρέπει να συσχετίσουν μία απόφαση με τις οικονομικές συνέπειες. Το πιο σημαντικό ήταν να εγγυηθούμε την ασφάλεια όλων. Φυσικά, θα έχουμε χρόνο να συζητήσουμε τις οικονομικές επιπτώσεις, αλλά σήμερα δεν συζητήσαμε γι' αυτό. Ο Δημήτρης εξέφρασε τις ανησυχίες του, αλλά όχι κάτι περισσότερο», ήταν η απάντηση του Τζόρντι Μπερτομέου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags