Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Αυτά θα πει ο Γιαννακόπουλος - Τι θα κάνει με την ομάδα
Μπάσκετ
| 2020-05-26 19:00:00

Αυτά θα πει ο Γιαννακόπουλος - Τι θα κάνει με την ομάδα - Ανακοινώνει προπονητή και... Καλάθη!

του Pick n' Scroll
Αυτά θα πει ο Γιαννακόπουλος - Τι θα κάνει με την ομάδα - Ανακοινώνει προπονητή και... Καλάθη!

Παναθηναϊκός - Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Αυτό που αναφέραμε εδώ και πολύ καιρό, θα γίνει πραγματικότητα στις 3 του Ιούνη. Τότε, λοιπόν, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα δώσει την περιβόητη συνέντευξη Τύπου και εκεί θα ανοίξει τα χαρτιά του. Θα μιλήσει για το μπάσκετ, για την κόντρα του με μερίδα των οργανωμένων οπαδών, για τα έσοδα της Ευρωλίγκας, για το αν θα μείνει, βέβαια, στην ομάδα, για πολλά. Για τα πάντα θα λέγαμε.

Ο Παναθηναϊκός μάλιστα άφησε χθες ανοιχτό το ενδεχόμενο να μη συνεχίσει στην Ευρωλίγκα, αν δεν τακτοποιηθεί το οικονομικό θέμα με τη διοργανώτρια αρχή.

Ομάδα θα έχει, πάντως, και του χρόνου το «τριφύλλι» και άλλωστε έχουν ήδη γίνει κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Δεν αποκλείεται μάλιστα ο Γιαννακόπουλος να ανακοινώσει προπονητή ή κάποιον παίκτη εκείνη την ημέρα. Το αφεντικό του Παναθηναϊκού είναι γνωστό για τις εκπλήξεις του, είναι απρόβλεπτος και δεν αποκλείεται να πει κάτι και για τον Καλάθη. Οτι θα μείνει, καθώς μάλιστα έχει συμβόλαιο και για του χρόνου.

Το πιθανότερο όπως δείχνουν τα πράγματα είναι ότι ο ομογενής γκαρντ θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του, αλλά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα. Και είναι άνθρωπος που δεν τα παρατάει έτσι εύκολα. Στο δε επικοινωνιακό κομμάτι δεν παίζεται.

Αν, πάντως, δεν μείνει ο Καλάθης, οι «πράσινοι» θα πάνε να κλείσουν τον Λορέντζο Μπράουν, ενώ πέρα από το όνομα του Χολ, για μπακ-απ πλέι-μέικερ ακούγονται οι περιπτώσεις του Ουόλτερς της Μακάμπι και του Χέρμανσον της Αλμπα.

Επαναλαμβάνουμε ότι στον Παναθηναϊκό πιστεύουν ότι το ρόστερ της επόμενης χρονιάς θα είναι καλύτερο από το φετινό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μεταγραφή-έκπληξη στον ΠΑΟ! Πρώτη κίνηση με εντολή Γιαννακόπουλου - Φοράει τα πράσινα ο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags