Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Βόμβες Κοτζιά: "Ακραίο σενάριο για Σλούκα, Καλάθη"
Μπάσκετ
| 2020-05-27 19:00:00

Βόμβες Κοτζιά: "Ακραίο σενάριο για Σλούκα, Καλάθη - Τι θα πει ο Δημήτρης - Ζοτς, Ιτούδης ή Σάρας"

του Pick n' Scroll
Βόμβες Κοτζιά: "Ακραίο σενάριο για Σλούκα, Καλάθη - Τι θα πει ο Δημήτρης - Ζοτς, Ιτούδης ή Σάρας"

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Την μπασκετική επικαιρότητα σχολίασε στο sportdog ο Τόλης Κοτζιάς, βαθύς γνώστης τού ρεπορτάζ τής πορτοκαλί μπάλας.

Θα πάει ο Καλάθης στον Ολυμπιακό; Μια τέτοια εξέλιξη κλείνει τον δρόμο για τον Σλούκα ή μπορούν να αποκτήσουν και τους δύο οι Ερυθρόλευκοι; Τι θα πει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου;

Απαντήσεις σε αυτά και σε άλλα πολλά ερωτήματα, από τον Τόλη Κοτζιά στο sportdog.

"Επιμένουν για Καλάθη στον Ολυμπιακό - Μπορεί τον πάρει μαζί με τον Σλούκα"

"Για Καλάθη και Ολυμπιακό υπάρχουν άνθρωποι που επιμένουν ότι υπάρχει περίπτωση να πάει στο Λιμάνι. Κάποιοι άλλοι λένε ότι θα πάει στην Μπαρτσελόνα, αλλά αν δεν μιλήσει ο Γιαννακοπουλος στις 3 Ιουνίου δεν θα έχουμε ξεκάθαρη θέση για το θέμα του Καλάθη. Οπότε καλό είναι να κάνουμε υπομονή. Ο Ολυμπιακός αν δεν πάρει Σλούκα ή Καλάθη θα έχει πρόβλημα να πάρει τον γκαρντ που θέλει, δηλαδή κάποιον λαμπερό, γιατί δεν υπάρχει τέτοιος παίκτης", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο Τ. Κοτζιάς και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Είναι ακραίο το σενάριο να αποκτήσει ο Ολυμπιακός και τους δύο, αλλά είναι ένα σενάριο. Είχα πει εδώ και 1,5 μήνα ότι πηγαίνει για δύο σούπερ σταρ γκαρντ ο Ολυμπιακός, κάποιοι το αμφισβήτησαν. Αλλά η πορεία άλλα δείχνει. Ο Ολυμπιακός μπορεί να το κάνει, ως σενάριο δηλαδή παίζει, αν και είναι ακραίο".

Η περίπτωση του Σλούκα για τον Ολυμπιακό;

"Η περίπτωση του Σλούκα, όπως και εκείνη του Καλάθη, θα περάσει από πολλά στάδια. Κάθε μέρα κάποιος λέει κάτι. Το σίγουρο είναι ότι τον θέλει ο Ολυμπιακός, αλλά δεν ξέρουμε αν θα τον αποκτήσει. Χρειάζεται να έχουμε υπομονή για να δούμε".

"Αυτά θα πει ο Δημήτρης στη συνέντευξη - Αμφισβήτηση για Βόβορα - Ιδανικός ο..."

Τι περιμένουμε να πει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει;

"Περιμένουμε να πει το μήκος κύματος της επόμενης χρονιάς. Περιμένουμε να μας πει αν θα είναι μπροστά εκείνος ή θα βάλει τον Μάνο Παπαδόπουλο. Περιμένουμε να μας πει πώς είναι το έργο με τον Καλάθη. Περιμένουμε να μας πει τι γίνεται στις σχέσεις με τη Θύρα 13".

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι καταλήγει στη λύση του Βόβορα, ποια είναι η δική σου άποψη;

"Όλοι λένε ότι θα είναι ο Βόβορας προπονητής και θα έχει βοηθό τον Γιαπλέ. Όποιον και να έπαιρνε τώρα ο Παναθηναϊκός, είτε Βόβορα είτε Περάσοβιτς είτε κάποιον άλλον, η ίδια αμφισβήτηση θα υπήρχε. Ο Παναθηναϊκός θα κοιμόταν ήρεμος αν έπαιρνε Ομπράντοβιτς, Ιτούδη ή Σάρας. Από αυτούς τους τρεις ο πλέον ιδανικός θα ήταν ο Σάρας, που ξέρει να δουλεύει με μικρό μπάτζετ".

Τέλος, θέλω να μου πεις δύο λόγια για τις ελευταίες εξελίξεις στην Ευρωλίγκα.

"Ως προϊόν, το μπάσκετ, η Ευρωλίγκα είναι κάτι πολύ καλό. Η FIBA έχει πολλά ψωμιά για να φτάσει την Ευρωλίγκα στο αγωνιστικό κομμάτι. Αυτό που περιμένουμε από τη νέα Ευρωλίγκα είναι στις πλούσιες ομάδες τύπου Εφές, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, ΤΣΣΚΑ, που έχουνε μεγάλο ρόστερ, να προστεθεί και η Αρμάνι. Έχει πάρει Ντιλέινι, θέλει τον Γιούντο, γενικά θέλουν να ρίξουν πολλά λεφτά". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Διέρρευσε: Αυτό θα κάνει ο Δημήτρης με Ευρωλίγκα - Σκάει 10 "μύρια" και χαιρετάει; Σκέτη τρέλα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags