Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτός θα είναι ο αντι-Καλάθης - Μένουν τρεις, έκπληξη με Ίαν
Μπάσκετ
| 2020-05-27 22:14:00

Αυτός θα είναι ο αντι-Καλάθης - Μένουν τρεις, έκπληξη με Ίαν - Ουίτινγκτον για Τόμας, 50% τρίποντο!

του Pick n' Scroll
Αυτός θα είναι ο αντι-Καλάθης - Μένουν τρεις, έκπληξη με Ίαν - Ουίτινγκτον για Τόμας, 50% τρίποντο!

Παναθηναϊκός: Ολοι στον Παναθηναϊκό περιμένουν την επόμενη Τετάρτη, οπότε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα ανοίξει τα χαρτιά του. Ολοι κρεμιούνται από τα χείλη του διοικητικού ηγέτη της ΚΑΕ, ο οποίος, όπως βέβαια γενικότερα η οικογένειά του, έχουν δώσει και δίνουν τη ζωή τους για το «τριφύλλι».

Από κει και πέρα, το υπάρχον προπονητικό τιμ κάνει τα σχέδιά του για την επόμενη μέρα της ομάδας. Μήτογλου, Παπαγιάννης και Παπαπέτρου συνεχίζουν κανονικά στο ΟΑΚΑ, το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Βουγιούκα. Ο Λορέντζο Μπράουν αναμένεται να ηγηθεί της περιφέρειας, αν ο Νικ Καλάθης τραβήξει για άλλες πολιτείες. Υπάρχουν ακόμη εκείνοι που επιμένουν ότι δεν είναι οριστική ακόμη η αποχώρηση του Καλάθη.

Το πιο πιθανό, πάντως, είναι ότι και ο Καλάθης και ο Φριντέτ θα φύγουν. Το ίδιο λογικά θα συμβεί και με τον Ντεσόν Τόμας. Για τη θέση του ο Παναθηναϊκός κοιτάζει αρκετές λύσεις, όπως είναι και του Ααρον Ουάιτ, ο οποίος έπαιξε στην Αρμάνι και την Γκραν Κανάρια.

Στους «πράσινους», όμως, αρέσει και ο Γκρεγκ Ουίτινγκτον, ένας Αμερικάνος που εξέπληξε φέτος με τη Γαλατά. Ο Ουίτινγκτον είναι «4άρι», για τη θέση του Τόμας, δηλαδή, και μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα στο παρκέ. Το θέμα είναι αν μπορεί να τα κάνει και στο υψηλότερο επίπεδο σε σχέση με αυτό που έπαιζε. 

Πάντως, ήδη ομάδες από το ΝΒΑ έχουν ρίξει ματιές προς την πλευρά του. Επειδή, όμως, το ΝΒΑ θα αργήσει να πάρει μπροστά, είναι πιθανό ο Ουίτινγκτον να μείνει στην Ευρώπη. Με τον Παναθηναϊκό να τον έχει ψηλά στην λίστα του, εκτιμώντας το πολύ καλό του σουτ, όπως και τα αθλητικά του προσόντα. Είναι χαρακτηριστικό ότι φέτος είχε πάνω από 50% στα σουτ τριών πόντων.

Στη Γαλατά έπαιζε μαζί με τον Αλεξ Πόιθρες, τον οποίο επίσης θέλει ο Παναθηναϊκός (αλλά και ο Ολυμπιακός).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Διέρρευσε: Αυτό θα κάνει ο Δημήτρης με Ευρωλίγκα - Σκάει 10 "μύρια" και χαιρετάει; Σκέτη τρέλα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags