Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Νικ Καλάθης: Σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα, για τριετές συμβόλαιο, έχει έρθει ο Έλληνας άσος
| 2020-05-28 14:54:00

Έσκασε τώρα! Συμφώνησε με top class ομαδάρα ο Καλάθης - 5,5 εκατ. ευρώ - Βούιξε για Ολυμπιακό

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! Συμφώνησε με top class ομαδάρα ο Καλάθης - 5,5 εκατ. ευρώ - Βούιξε για Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός - Νικ Καλάθης: Σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα, για τριετές συμβόλαιο, έχει έρθει ο Έλληνας άσος όπως αναφέρει ρεπορτάζ τής El Mundo Deportivo. 

Ο Έλληνας γκαρντ αποφάσισε να αποχωρήσει από το Τριφύλλι και έχει φτάσει συμφωνία με την Μπάρτσα, ενώ δεν αποκλείεται άμεσα να πέσουν και οι υπογραφές.

Βέβαια, πρέπει πρώτα να μείνει ελεύθερος από τους Πράσινους για να προχωρήσει επίσημα το θέμα, αλλά από τη στιγμή που έχει αποφασιστεί να αποχωρήσει από την ομάδα, όλα δείχνουν ότι οδεύει στη Βαρκελώνη.

Το συμβόλαιο που του προτάθηκε είναι κλειστό, ενώ τα 5,5 εκατ. ευρώ είναι πολύ καλά χρήματα για την μετά-κορωνοϊού εποχή...

Σύμφωνα με την Mundo Deportivo ο Ολυμπιακός ήταν ισχυρός αντίπαλος της Μπαρστελόνα στη μάχη για τη συμφωνία μαζί του, όπως και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Ζενίτ, η Εφές, η Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Παναθηναϊκός θα βρει έναν άλλον γκαρντ στη θέση του και ο Νικ Καλάθης θα εξασφαλίσει τα χρήματα που ήθελε για να παίξει μπάσκετ στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags